Sepura STP9000 Bärbar Radio, Clear, endast terminal

Sepura STP9000 är efterföljaren till Sepuras framgångsrika STP8000 modell. Den har förbättrade egenskaper t.ex. helt vattentät enligt IP67, val mellan tre olika menysystem, vibrationsfeedback på tangenterna och förbättrat ljud. STP90000 är toppmodellen i STP serien med färgdisplay och fullt tangentbord.
Artikelnummer:
21003-06051
| Garantitid: 3 år
Saldo (3)Saldo (3)

Marknadsledande Tetraradio

Sepura STP 9000 är flaggskeppsmodellen i STP familjen. Vatten och dammtät enligt IP-67 och tuff nog för de mest krävande och fuktiga miljöer. Senaste teknologi och en rad funktioner gör STP9000 till ett självklart val bland Tetraradio.

Robust konstruktion

Avancerad konstruktion med ett slitstarkt hölje och tätning runt om gör STP9000 klassad enligt IP-67 (dammtät, dränkbar och vattentät till 1 Meter i 30 minuter).

Kontaktskydd

Ny innovativ marintestad teknologi för bottenkontakten skyddar mot korrosionsangrepp orsakad av saltvatten och exponering för saltdimma.

Kraftfullt ljud

Ljudmässigt hör den till Tetramarknadens bästa med ett starkt och klart ljud tack vare den stora inbyggda högtalaren i fronten samt en kraftfull förstärkare på 1 watt.

Förenklad användning

Erbjuder ett förbättrat användarinterface med möjlighet att välja mellan 3 olika menysystem, traditionellt Sepura läge, lista samt ikoner som mer liknar GSM telefoner. Detta reducerar utbildningskostnader både för nya och existerande Sepuranavändare.

Programmerbara snabbvalstangenter och en stor, taktil tryck och prata-knapp som kan aktiveras med handskarna på underlättar handhavandet.

Vibrationsfeedback vid tangenttryck

För att användare som bär handskar ska kunna få en tydlig bekräftelse på att knapptryckningen lyckades, skapar den smarta haptiska tekniken en fysisk rörelse som känns i handen.

Högupplöst färgdisplay

Den stora, tydliga displayen använder sig av innovativ "dual illumination"-teknik. Detta ger kristallklar visning av informationen på displayen i alla slags ljusförhållanden.

Vrid och Zooma

Twist and zoom smartphoneteknologi som ger möjlighet att vrida och zooma bilder som är lagrade på Mico SD-kortet när man roterar radion. 

Säkerhet

Röd tydlig larmknapp praktiskt placerad på toppen av radion som är lätt att aktivera samtidigt som den är skyddad mot oavsiktlig användning. Nödsamtalsknappen har även en "Aktivera för larm"-funktion som gör att användaren snabbt kan ringa ett nödsamtal även om radion är avstängd

Radions inbyggda rörelsesensor kan programmeras att detektera rörelse, icke rörelse, vibration osv detta kan t.ex. användas till fallarm (Man Down). Den inbyggda krypteringen ger en utökat avlyssningsskydd.

GPS Positionering

Den högkänsliga gps mottagaren använder sig av förutsägande efemerid-teknik för att möjliggöra snabbare start och platstjänster såväl inomhus som i områden där användaren omges av höghus eller liknande.

STProtect inomhuspositionering

Ett trådlöst positioneirngssystem som använder sig av radiofyrar som placeras inomhus. Detta ger möjligt at se var radioenheten befinner sig vid spårning eller larmsituation.

RFID-tagg

Med hjälp av den inbyggda RFID-taggen kan användarna enkelt styra och spåra sina Sepura-terminaler.

Vid leverans

Endast radioenhet levereras. Batteri, antenn, bälteklips och laddare beställs separat. 

Nyckelfunktioner

 • Endast radioenhet levereras. Batteri, antenn, bälteklips och laddare beställs separat.
 • Damm och vattentät enligt IP 67 (1 m djup i 30 minuter)
 • Högupplöst färgdisplay som reflekterar ljuset ger läsbarhet även i solljus
 • 3 olika menyssystem,  Sepura standard, lista och ikoner.
 • Larmknapp
 • Lone Worker
 • GPS positionering(tillval)
 • Bluetooth (tillval)
 • STProtect inomhuspositionering (tillvall)
 • Man Down (tillval)
 • End 2 End kryptering (tillval)
 • DMO repeater (tillval)
 • Samma tillbehör som till STP 8000 serien
Specifikation
ProduktsegmentTetra Hand/Mobil/Bas
ArtikelgruppHandburen
MaterialPolykarbonatplast
Anslutning/KontaktSepura STP Sidokontakt
FrekvensbandUHF 440 MHz
Skriv din egen recension
Du recenserar:Sepura STP9000 Bärbar Radio, Clear, endast terminal
Ditt betyg