Laddar ...

Solcellsväska med inbyggd batteri på 16Ah och 5 utgångar för drift

Hämta kraften från en bärbar laddväska. Enkel att använda, bekväm att bära. Kan driva de flesta apparater som finns i hemmet, på kontoret eller på arbetsplatsen.
Artikelnummer:
48340
| Garantitid: 12 månader

Hämta kraften från en bärbar laddväska

Enkel att använda, bekväm att bära. Kan driva de flesta apparater som finns i hemmet, på kontoret eller på arbetsplatsen, exempelvis  fasta och handburna radioterminaler, bärbara datorer, elverktyg, belysningsutrustning, TV, stereo och fläktar men kan även ladda mobiltelefoner och bat-terier för handburna radioterminaler. Solpanel, solcontroller, omvandlare och batteri sitter i väskan.

Laddning från solljus

Det finns två sätt att ladda väskan från solljus:

  • Öppna väskan och sätt solpaneler i direkt solljus. Då den laddas syns ökning av  batterikapaciteten i displayen. Se till att solpanelen får så mycket solljus som möjligt.
  • Använd en extra solpanel (Max.100W 18V) och anslut via 12V ~ 23V DC INPUT-kontakten och sätt solpanelen i direkt solljus när den laddar. Uppladdningstid direkt solljus (50W): 16A=(6h) När LCD-skärmen visar att batteriet är 100% fulladdat, stäng väskan för att skydda batteriet.


Laddning från elnät

Anslut den medföljande laddningskabeln till väskans AC 230V IN-uttag. Uppladdningstid: 16A = (3h). När LCD-skärmen visar att batteriet är 100% fulladdat, stäng väskan för att skydda batteriet.

Laddning från bil

Anslut en laddningskabeln med  DC-propp 2.5 mm till väskans anslutningsuttag.  När LCD-skärmen visar att batteriet är 100% fulladdat, stäng väskan för att skydda batteriet. Notera att laddkabel inte medföljer som standard.

Nyckelfunktioner

  • Enkel att använda
  • Laddar de flesta apparater man har i hemmet eller på arbetsplatsen
  • Ladda från solljus, via elnät eller med bil
  • Levereras i väska med omvandlare och batteri
Specifikation
Material Polykarbonatplast
Produkttyp Tillbehör
Artikelgrupp Laddare