Laddar ...

<p><span>Mälarenergi har sedan införandet 2010 använt SRSABs systemlösning för kommunikation i Rakel.</span></p>

Mälarenergi har sedan införandet 2010 använt SRSABs systemlösning för kommunikation i Rakel. Systemlösning bygger på SoftEquip T80 Tetra Dispatcher för kommunikation och styrning från driftcentralen (DC) och Rakelmobiler för personalen. Inom Mälarenergi så används SRG3900 i fordon med HBC handset och STP8000 utanför fordon.

I Mälarenergi servicefordon så finns det material och verktyg för stora belopp. Inbrottslarm i servicefordon är ihopkopplat med SRG3900, så vid ett eventuell stöldförsök av fordonet överförs larmet direkt i Rakel till DC.

”Den totala lösningen som SRSAB kunde erbjuda med ensamarbetarlarm och dispatcher där vi bl a kan kommunicera, leda och få positionsangivelser på karta vid larm. Tillsammans med produktportföljen från Sepura skapas stora möjligheter för oss när vi går in i Rakel”, säger Bror Larsson, driftchef på Mälarenergi.

Om kunden

På Mälarenergi är vi 600 medarbetare som finns nära kunderna i Mälardalen. Till dem levererar vi el, värme, vatten, kyla och snabba kommunikationslösningar. Dessutom säljer vi el till privat- och företagskunder i hela Sverige. Koncernen ägs av Västerås stad och omsätter cirka 3 miljarder kronor.

Mer information om kunden finns på www.malarenergi.se