Laddar ...

PELTOR WS ALERT XPI ACK Headset BTI hjässbygel ink batteri/laddare

Högdämpande hörselskydd som kan ansluta upp till två Bluetooth®-aktiverade enheter, till exempel en mobiltelefon och en kommunikationsradio. Headseten har även bullerreducerande bommikrofon, nivåberoende funktion för omgivningsljud, push-to-listen-funktion och inbyggd FM-radio.

Artikelnummer:
MRX21A3WS6-ACK
| Garantitid: 1 år
Saldo (14)Saldo (14)

Högdämpande hörselskydd med Bluetooth®

3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ XPI headset, MRX21A3WS6-ACK är ett högdämpande hörselskydd som kan ansluta upp till två Bluetooth®-aktiverade enheter, till exempel en mobiltelefon och en kommunikationsradio. Det är iOS- och Android-kompatibelt via 3M™ Connected Equipment-appen. Headsetet har även bullerreducerande bommikrofon, nivåberoende funktion för omgivningsljud, push-to-listen-funktion och inbyggd FM-radio. Dessutom stängs det av automatiskt efter fyra timmars inaktivitet och har en varningsindikator vid låg batterinivå. Elektroniken har placerats i hörselkåpans yttre del. Hygiensatser finns som tillbehör.

Anslut upp till två Bluetooth®-aktiverade enheter

Skydda dig mot skadligt buller och ring handsfree-samtal i bullriga miljöer med 3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ XPI headset, MRX21A3WS6 ACK. Med det här headsetet med hjässbygel kan du ansluta upp till två Bluetooth®-aktiverade enheter, till exempel en mobiltelefon och en kommunikationsradio, för handsfree-samtal och streaming. Det är enkelt att ansluta till iOS- och Android-enheter via 3M™ Connected Equipment-appen som är tillgänglig på App Store och Google Play, som gör det enklare att ställa in och justera headsetet.

Bullerreducerande bommikrofon

Headseten har även en bullerreducerande bommikrofon som ger hög talkvalitet i bullriga miljöer samtidigt som en nivåberoende funktion för omgivningsljud gör att du hör vad som händer runt dig. Headsetet har en push-to-listen-funktion så att du kan höra ljud i omgivningen direkt när du behöver. Headsetet har även en inbyggd FM-radio med max. 82 dB radiovolym. Den innehåller ett röstguidat menysystem med frekvensannonsering, digital stationssökning och möjlighet att spara dina favoritstationer. Headsetet stängs av efter fyra timmars inaktivitet för att spara batteri. Det har även en varningsindikator vid låg batterinivå. Det finns uppladdningsbara NiMH-batterier som tillbehör. Elektroniken har placerats i hörselkåpans yttre del för att undvika korrosion orsakad av svett. Utbytbara hygiensatser som bör bytas regelbundet för att bibehålla bullerdämpningen över tid samt för en god hygien.

Nyckelfunktioner

  • Skyddar mot skadligt buller
  • Möjliggör handsfree-samtal i bullriga miljöer
  • iOS- och Android-kompatibla via 3M™ Connected Equipment-appen
  • Headset med hjässbygel
  • Ansluter upp till två enheter via Bluetooth® MultiPoint Technology
  • Bullerreducerande bommikrofon
  • Funktion för omgivningsljud och push-to-listen-funktion
  • Inbyggd FM-radio
  • Utbytbara hygiensatser
  • Det finns även med hjälmfäste (SNR 30 dB)
Specifikation
FärgBlue
ProdukttypTillbehör
Anslutning/KontaktBluetooth
ArtikelgruppHeadset