Laddar ...

PELTOR WS ALERT XPI Headset Bluetooth MultiPoint hjässbygel

Högdämpande hörselskydd som kan ansluta upp till två Bluetooth®-aktiverade enheter, till exempel en mobiltelefon och en kommunikationsradio. Headseten har även bullerreducerande bommikrofon, nivåberoende funktion för omgivningsljud, push-to-listen-funktion och inbyggd FM-radio.

Artikelnummer:
MRX21A3WS6
| Garantitid: 1 år
Saldo (18)Saldo (18)

Högdämpande hörselskydd med Bluetooth

3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ XPI headset är högdämpande hörselskydd som kan ansluta upp till två Bluetooth®-aktiverade enheter, till exempel en mobiltelefon och en kommunikationsradio. De är iOS- och Android-kompatibla via 3M™ Connected Equipment-appen. Headseten har även bullerreducerande bommikrofon, nivåberoende funktion för omgivningsljud, push-to-listen-funktion och inbyggd FM-radio. Dessutom stängs de av automatiskt efter fyra timmars inaktivitet och har en varningsindikator vid låg batterinivå. Elektroniken har placerats i hörselkåpans yttre del. Hygiensatser finns som tillbehör.

Anslut upp till två Bluetooth®-aktiverade enheter

Skydda dig mot skadligt buller och ring handsfree-samtal i bullriga miljöer med 3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ XPI headset. Med de här headseten kan du ansluta upp till två Bluetooth®-aktiverade enheter, till exempel en mobiltelefon och en kommunikationsradio, för handsfree-samtal och streaming. Det är enkelt att ansluta till iOS- och Android-enheter med 3M™ Connected Equipment-appen som är tillgänglig på App Store och Google Play, som gör det enklare att ställa in och justera headseten.

Bullerreducerande bommikrofon

Headseten har även en bullerreducerande bommikrofon som ger hög talkvalitet i bullriga miljöer samtidigt som en nivåberoende funktion för omgivningsljud gör att du hör vad som händer runt dig. Headseten har en push-to-listen-funktion så att du kan höra ljud i omgivningen direkt när du behöver. De har en inbyggd FM-radio med max. 82 dB radiovolym. Den innehåller ett röstguidat menysystem med frekvensannonsering, digital stationssökning och möjlighet att spara dina favoritstationer. Headsetet stängs av efter fyra timmars inaktivitet för att spara batteri. De har även en varningsindikator vid låg batterinivå. Det finns uppladdningsbara NiMH-batterier som tillbehör. Elektroniken har placerats i hörselkåpans yttre del för att undvika korrosion orsakad av svett. Utbytbara hygiensatser som bör bytas regelbundet för att bibehålla bullerdämpningen över tid samt för en god hygien.

Nyckelfunktioner

  • Skyddar mot skadligt buller
  • Möjliggör handsfree-samtal i bullriga miljöeriOS- och Android-kompatibla via 3M™ Connected Equipment-appen
  • Ansluter upp till två enheter via Bluetooth® MultiPoint Technology
  • Bullerreducerande bommikrofon
  • Funktion för omgivningsljud och push-to-listen-funktion
  • Inbyggd FM-radio
  • Utbytbara hygiensatser
Specifikation
FärgBlue
ProdukttypTillbehör
Anslutning/KontaktBluetooth
ArtikelgruppHeadset