Nyheter

Northcom söker försäljningschef

Laddar ...
Northcom söker försäljningschef

Vi är en föregångare inom kritiska kommunikationslösningar och arbetar för att skapa ett tryggare samhälle genom att stötta vardagshjältarna med livsavgörande produkter. Nu har du möjligheten att bli en del av Northcoms framgångsrika team som Försäljningschef i Sverige.

Om dig

Som ledare inom försäljning kommer du att vara en avgörande faktor i företagets fortsatta tillväxt. Du drivs av att bygga och behålla goda kundrelationer, och har genom åren samlat på dig de ledaregenskaper som krävs för att utveckla och skapa förutsättningar att lyckas för dina kollegor på säljavdelningen. Du är trygg, förtroendeingivande och jordnära i din framtoning. Dessutom är du en lagspelare som gillar att vara en del av ett sammansvetsat team. Som Försäljningschef för Northcom kommer du att vara en förebild för dina kollegor och en god representant för företaget. Dina personliga egenskaper kommer att ha stor vikt i rekryteringsprocessen.

Om tjänsten 

I rollen som försäljningschef kommer du ansvara för den totala försäljningsbudgeten och rapporterar direkt till VD. Du ingår i ledningsgruppen och blir en viktig pusselbit i Northcoms fortsatta tillväxt. Säljarna är till antalet 9 personer och finns utspridda över hela Sverige. Du kommer i rollen att aktivt stötta dina kollegor med allt från upphandlingar till lösningsförslag och delaktighet på kundmöten. Det är av stor vikt att du gillar att resa och besöka kunder för att bygga starka och långsiktiga band. Utöver dessa åtagande kommer du även vara med och forma Northcoms digitala försäljningsmiljö samt ha stor delaktighet i utformningen av hur tjänsten ska se ut framåt. I rollen behöver du kunna växla mellan att ena stunden vara delaktig i strategiska beslut tillsammans med ledningsgrupp och i andra stunden stötta dina säljare i det operativa arbetet. 

Northcom söker en person med god teknisk förståelse och tidigare erfarenhet av, ledarskap, upphandlingar och lösningsförsäljning. Eftersom resor förekommer frekvent behöver du ha körkort B. Tjänsten är placerad i Karlstad.

Om processen

Om du har några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Johan Cederholm på telefon 072 216 04 51, mail johan.cederholm@linck.se. Anställningen är på heltid, anställningsort Karlstad och sista ansökningsdag är söndag 7 maj

 

Låter det här som helt rätt utmaning för dig? Klicka dig i så fall vidare och skicka in din ansökan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Linck. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Linck får inte ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas: skicka in din ansökan via Ansök här ovan. Tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringsperiodens slut. Ansök nu!