Nyheter

Vi söker en Customer Support Manager

Laddar ...
Vi söker en Customer Support Manager

Vi är en ledande totalleverantör och systemintegratör av lösningar för kritisk kommunikation. Northcom skapar ett bättre och säkrare samhälle genom att erbjuda kunder inom bland annat polis, räddningstjänst, försvar, transport, industri och sjukvård lösningar för kritisk kommunikation som alltid fungerar. Vi är ett norskt familjeägt bolag grundat 1967, med 110 anställda i Norden varav ca 60 jobbar i Sverige.

Om tjänsten

Vi söker nu en erfaren och engagerad ledare till vår Customer Support, en av de viktigaste och mest centrala avdelningarna på företaget. Som Customer Support Manager är din främsta uppgift att upprätthålla en hög kvalitet och kundnöjdhet i supporten.

I ditt ansvar ingår:

  • Leda och fördela arbetet i gruppen
  • Utveckla arbetsprocesser och rutiner
  • Att driva interna operativa projekt, så som införande av ärendehanteringssystem
  • Verka för god försäljning, kundnöjdhet och effektivitet

Vår customer support ansvarar för hela orderhanteringskedjan med tillhörande administration samt agerar first line-support mot kunder och återförsäljare gällande Northcoms produkter och lösningar.

Som Customer Support Manager är du en operativ ledare. Detta innebär att du utför och deltar i det dagliga arbetet tillsammans med dina kollegor. För att trivas i rollen tror vi att du är en person som vet hur man engagerar och motiverar andra. Du är en proaktiv ledare som är redo att omvandla möjligheter till verklighet, i både den senaste teknologin och i individer.

Tjänsten ställer stora krav på tvärfunktionellt arbete då du har kontakt med de flesta avdelningar inom företaget. Då du kommer att ha ansvar för en bred verksamhet är det viktigt att du har förmåga att se helheten.

Din kompetens

Vi söker dig som har erfarenhet av leda en supportorganisation sedan tidigare, antingen i en likvärdig roll eller som teamlead. Du är van att arbeta i affärssystem/ärendehanteringssystem samt kan kommunicera väl i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Övrigt

  • Lön: Fast månadslön
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
  • Placeringsort: Karlstad

Denna rekrytering sker i samarbete med Karriärbyrån Procruitment. Ansökan och frågor om jobbet ställs till Rekryteringsansvarig Jennie Forsell på jennie@procruitment.se. Du kan också skicka din ansökad digitalt via Procruitments annonssida här.

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Kort om Northcom

Northcom är en ledande totalleverantör och systemintegratör av lösningar för kritisk kommunikation. Vi skapar ett bättre och säkrare samhälle genom att erbjuda kunder inom bland annat polis, räddningstjänst, försvar, transport, industri och sjukvård lösningar för kritisk kommunikation som alltid fungerar. Northcom är ett norskt familjeägt bolag grundat 1967, med 110 anställda i Norden varav 60 jobbar i Sverige.

För att underlätta och snabba upp vår servicehantering vill vi att serviceblanketten alltid används när en radio skickas för service. Blanketten kan fyllas i direkt i Acrobat och sedan skrivas ut eller skrivas ut och fyllas i. Använder du dig av fullversionen av Acrobat kan du också spara dokumentet med de ifyllda uppgifterna.