Nyheter

Marknadskommunikatör med driv?

Laddar ...
Marknadskommunikatör med driv?
Click here to view article online

Northcom söker nu en teknikintresserad och kreativ marknadskommunikatör och för att lyckas i rollen har du goda kunskaper inom webb och sociala medier, samt ett intresse för tekniktrender och en vilja att utvecklas inom det området. Vi ser gärna att du trivs med att producera innehåll och har förmågan att förstå behoven hos Northcoms målgrupper och intressenter. Du är en skicklig kommunikatör och gillar att arbeta i ett högt tempo tillsammans med dina kollegor.

Goda kunskaper i SEO, sociala medier och e-postmarknadsföring är meriterande, liksom relevant utbildning inom marknadsföring eller kommunikation. Förmågan att samarbeta är mycket viktig för att lyckas i tjänsten. I urvalet kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Om tjänsten

Tjänsten som marknadskommunikatör innebär att underhålla och uppdatera befintliga webbsidor med text och nyheter samt föreslå förbättringar för att ytterligare utveckla sidorna. Du kommer även att ansvara för och hantera sociala kanaler som Instagram, Facebook och LinkedIn. En viktig del av arbetet är e-marknadsföring till kunder, inklusive e-utskick och vid förekommande fall Google Ads. SEO-arbete, analys och uppföljning av digitala aktiviteter är även önskvärda kunskaper för rollen. 

Utöver ovanstående kommer du att delta i planering och organisering av mässor tillsammans med sälj-, marknads- och produktavdelningen. Detta inkluderar framtagande av material och underlag för mässdeltagande, samt vid behov besöka och delta i mässor.

Erfarenhet av fotografering och bildredigering är meriterande för tjänsten.

Om Northcom

Northcom grundades 1967 och har sedan dess utvecklats till att bygga komplexa digitala kommunikationslösningar inom Tetra, DMR, IP/LTE och integrerade lösningar. De är även en betydande aktör inom trådlös kommunikation via 4G/5G och mobila routrar.

Northcom har ett nära samarbete med kunder inom Public Safety, Försvarsmakten, tung industri, flygplatser, säkerhetsföretag, kollektivtrafik och många fler. Kunder med unika behov som alla kräver stabil och säker kommunikation i det dagliga arbetet.

Så om du vill vara en del av ett företag som stöttar vardagshjältarna med livsavgörande produkter, då är Northcom rätt plats för dig. Ansök nu och ta chansen att vara med och skapa ett tryggare samhälle genom innovativa kommunikationslösningar.

Om processen

Har du frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta Wilma Lindmark på wilma.lindmark@linck.se eller Johan Cederholm på johan.cederholm@linck.se.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på 12 månader med möjlighet till förlängning. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Sista ansökningsdag är den 4:e augusti. Placeringsort är Karlstad. 

Välkommen med din ansökan här