Nyheter

Förnyat förtroende hos svenska Polisen

Laddar ...
Förnyat förtroende hos svenska Polisen
Click here to view article online

Svenska Polisen har än en gång valt Swedish Radio Supply som leverantör av Rakel Tetra handterminaler. Det nytecknade avtalet startar maj 2019 och gäller två år plus möjlig option på ytterligare två år. Förutom själva handterminalen så gäller avtalet även service, support och tillbehör.

Svenska Polisen har haft Swedish Radio Supply som leverantör av Rakelprodukter sedan starten 2006. Utöver det nya avtalet har Swedish Radio Supply ett tidigare avtal med Svenska Polisen gällande service, support och tillbehör till den befintliga terminalflottan.

- Svenska Polisen är den absolut största radioanvändaren i Norden så detta är givetvis en mycket viktig kund och ett viktigt kontrakt för oss, säger Jonas Hoke, Senior Business Manager och kundansvarig för Polisen på Swedish Radio Supply.

Den terminal som Polisen valt i detta kontrakt är Sepuras lilla ruggade terminal SC21. Terminalen bygger på Sepuras nya plattform med en stor tydlig färgskärm, bra radioegenskaper och ruggad IP67-klassad konstruktion. Terminalen har samma batteri och tillbehörskontakt som tidigare terminalserie Sepura STP9000.

Sepura SC21 är hela 25% mindre i storlek än tidigare terminaler men erbjuder alla fördelar som en fullstor terminal har utan att kompromissa med prestanda. Terminalen har en högkänslig GPS, integrerad Bluetooth, stöd för RFID-taggar, Man Down samt Lone Worker-skydd.

Swedish Radio Supply ser fram emot ett fortsatt spännande och utvecklande samarbete med den största radioanvändaren i Norden!

För ytterligare information kontakta Jonas Hoke, Swedish Radio Supply på jonas.hoke@srsab.se