Laddar ...

Hytera RD985S Repeater DMR 400-470MHz (50 Watt)

RD985 och RD985S DMR-repeater från Hytera ligger i hjärtat av analoga och digitala radionät och utveck¬lades i linje med den öppna ETSI-standarden för DMR. Båda repeaterna kännetecknas av deras pålitlighet och enastående funktionalitet.
Artikelnummer:
RD985S
| Garantitid: 24 månader

Beskrivning

Båda repeaterna kan användas i analoga och digitala lägen och är helt kompa­tibel med analoga system som för närvarande används. Dessutom är RD985S väldigt allsidig. Förutom DMR trunkad radio (Tier III), stöder den också Hytera XPT och simulcast radiosystem. Båda repeaterna är utvecklade enligt den öppna ETSI DMR-standarden och tack vare deras tekniska funktioner är de dina perfekta följeslagare för att leverera ett professionellt digitalt radionätverk.

Hjärtat i professionella radiosystem

Alla repeater från Hytera kan anslutas i digitalt läge via IP-anslutning till ett omfattande radionätverk. I analogt läge kan repeaterna kopplas ihop back-to-back. Både i konventionell analog och DMR lägena (DMR Tier II), kan RD985 och RD985S repeaters användas med RD625 och RD965 repeaters i ett ra­diosystem.

Uppgraderbar för större utmaningar (RD985S)

RD985S-repeateren stöder inte bara konventionella analoga och digitala lägen, men även andra lägen som kan låsas upp med en licens. Den kan uppgra­deras till en basstation för DMR-simulcast, DMR-trunkad-radio (Tier III) eller Hytera XPT-radiosystem. Det betyder att RD985S är en säker investering för växande radioprojekt.

Förbättrat utnyttjande av frekvensspektrum

Tack vare TDMA-tekniken kan dubbelt så många användare använda samma kanal. På grund av begränsade frekvensresurser representerar detta en viktig lättnad och minskar kostnader för systemterminaler och licenser.

Dubbelläge och automatisk ändring

Båda repeaterna kan växla oberoende mellan digitalt och analogt läge, bero­ende på typen av mottagarens signal.

Säker kommunikation

För att skydda din radiokommunikation, erbjuder RD985 och RD985S repea­ters avancerade digitala krypteringsfunktioner, enligt DMRA-specifikationen. Beroende på varianten stödjer båda repeaterna kryptering med 40, 128 eller 256 bitar.

Nyckelfunktioner

  • Hög uteffekt
  • Extremt pålitlig
  • Flexibla installationsalternativ
  • Hög kylkapacitet
Specifikation
Produkttyp DMR
Artikelgrupp Repeater
Frekvensband UHF 440 MHz
IP-Klass IP-54