Laddar ...

Utbildningar

Swedish Radio Supply erbjuder utbildningar i flera olika radiorelaterade former. Från grundläggande TETRA-utbildningar till mer avancerade programmeringsutbildningar och servicekurser. Vi har ett stort utbud av ledande leverantörer och våra viktigaste kontakter omfattar bl.a. Sepura, Damm och japanska Icom, för vilken vi också innehar generalagenturen.

Generell Information

Våra kurser är öppna för alla om annat inte anges. Din anmälan till kurser måste vi ha senast 3 veckor innan kursstart. Vid eventuellt förhinder att medverka måste detta meddelas oss i god tid innan kursstart. Samtliga våra kurser betalas mot faktura om annat inte anges. Samtliga angivna priser är exklusive moms.

Övernattning

Vi hjälper dig med hotellbokning om du önskar. Du kan i kursanmälan meddela oss det och under vilken tidsperiod du önskar hotell. Vi har bra avtal med lokala hotell.

Anmälningar

Är du intresserad av våra kurser och vill anmäla dig skicka ett mail till info@srsab.se. Det finns begränsat antal platser och vi reserverar oss för att platserna eventuellt tar slut. Om vi märker att intresset är stort nog kan vi sätta in flera datum för att täcka upp för efterfrågan.

Frågor

Alla frågor rörande våra utbildningar besvaras av utbildningsansvarig på 054-67 05 00 eller via e-post på info@srsab.se

Hitta din utbildning