Loading...

Endast för återförsäljare

Våra norska och danska sidor är endast för våra återförsäljare i respektive länder. Login till respektive sidor fås av Northcoms Customer Support. Söker du produktinformation vänligen besök vår svenska sida här.

Viktig information!

Den 2/2-2023 uppgraderade vi och flyttade vår webb för att effektivare kunna jobba med vidareutveckling av sidan. Detta kan innebära att vissa upplever att det inte går att logga in och i 99% av fallen beror det här på cache-problem i den browser du använder. De uppgifter du hade tidigare har inte ändrats utan är de samma. Upplever du problem är det några olika saker du kan prova:

  1. Rensa cache- och cookieinformation i din browser. Starta om din webbläsare och prova igen.
  2. Öppna northcom.se i ett inkognitofönster (privat fönster), logga in och se om det gör någon skillnad.

En del kunder upplever också att man loggar in och hamnar på startsidan på northcom.se men inget händer. I dessa fall är man troligen inloggad fast logga in-knappen är felaktig. Om det här händer dig kan du gå till vår produktkatalog och du kommer då att vara inloggad även om det först inte ser ut så.

Vi ber om ursäkt och försöker just nu lösa dessa problem.

 

Viktig information!

Den här webbplatsen stödjer inte Internet Explorer. Använder du Explorer bör du uppdatera till Microsoft Edge istället för att kunna använda webbplatsens funktioner. Du kommer till exempel inte att kunna begära ut nytt lösenord eller se vår kompletta produktmeny. Ladda ned Edge för danska här och för norska här.

Har du inte möjlighet att uppgradera går det bra att använda ex. Firefox eller Chrome istället.