Laddar ...

Procom Antenn, Omnidir, CXL 2-3C/h, 162-175MHz, 3dBd, N/f

CXL 2-3C / ... är en robust, 3 dBd vertikalt polariserad omnidirektionell basstationsantenn som täcker 160 MHz-bandet i 4 modeller. Antennen är försedd med vår "C" -masthållare, som är ett universellt, epoxi-belagt monteringsfäste tillverkad av icke-frätande aluminium. De medföljande U-bultarna och armaturerna är gjorda av rostfritt stål.
Artikelnummer:
100000095
| Garantitid: 12 månader

Beskrivning

CXL 2-3C / ... är en robust, 3 dBd vertikalt polariserad omnidirektionell basstationsantenn som täcker 160 MHz-bandet i 4 modeller.

Antennen är försedd med vår "C" -masthållare, som är ett universellt, epoxi-belagt monteringsfäste tillverkad av icke-frätande aluminium. De medföljande U-bultarna och armaturerna är gjorda av rostfritt stål.

Antennen kan monteras på ett 27 till 65 mm i diameter maströr och det är möjligt att leda kabeln antingen längs insidan eller på utsidan av maströret.

Fasningen av de utstrålande elementen justeras noggrant för att ge maximal förstärkning i horisontalplanet, med nivån på sidobotten reducerad till ett minimum. Särskild vikt har lagts på att få en stor bandbredd både i förhållande till SWR och förstärkning.

Det bredbandiga antennelementet är helt inneslutet i ett glasfiberhölje, vilket säkerställer prestandan ostört av korrosiva miljöer.

För att väsentligt minska buller som orsakas av atmosfäriska urladdningar, är alla metalldelar i antennen jordade.

Denna antenn är konstruerad för att säkerställa långvarig service i alla klimat.

Specifikation
Antennanslutning N-hona
Frekvensband VHF 160 MHz
Produkttyp Tillbehör
Artikelgrupp Antenn
Click to see the full description online