Damm

DAMM koncentrerar sig på kundens behov och på användbarhet, och resultatet är den mest skalbara, flexibla och användarvänliga TETRA-infrastrukturen på marknaden. Utvecklingsprocessen följer de olika faserna i kundens kommunikationsprojekt, för att utmynna i en lösning med mycket låg total ägandekostnad.

DAMM är ett dynamiskt och innovativt företag i teknikens framkant, hela tiden på jakt efter nya sätt att förbättra och förädla systemen, och det spelar en aktiv roll i TETRA-teknikens utveckling.

DAMM har en gedigen bakgrund som direktleverantör till världsledande OEM-partners, certifierade systemleverantörer och applikationsutvecklare, och dess TetraFlex®-system har under lång tid visat sig ha överlägsen funktionalitet och kostnadseffektivitet. Hittills har DAMM levererat mer än 20 000 radiokanaler till radionät runt om i världen, och antalet ökar hela tiden.

När du väljer en DAMM-lösning kan du vara säker på att du kommer att kunna dra nytta av alla fördelar med den senaste TETRA-tekniken och de mest avancerade finesserna. Vilka driftskrav du än har, från logistiskt realtidsstöd för tillverkning och fältarbete till transport eller allmän säkerhet, kan DAMM hjälpa dig att optimera verksamheten.

TetraFlex
DAMMs TetraFlex®-system är konstruerat för alla användare, från små industrier till storskaliga verksamhetskritiska användningsområden. Med denna lösning får du snabb och flexibel digital radiokommunikation med massor av funktioner. Systemet levereras komplett med basstationer för inom- eller utomhusplacering samt integrerade programvarufunktioner, och det kan enkelt utökas om dina krav skulle förändras. Från nätplanering till installation och drift erbjuder TetraFlex® den mest användarvänliga, flexibla och kostnadseffektiva TETRA-infrastrukturen på marknaden.

Mer om DAMM
Laddar ...
Vi hittade inga produkter för ditt val.