Laddar ...

UTBILDNINGAR
FRÅN NORTHCOM

Kunskap är både tid och pengar

Kunskap ett viktigt fundament i framgång och en förutsättning för att vara konkurrenskraftig på marknaden. Därför har vi på Northcom under våra år i radiokommunikationsbranschen lagt stort fokus på utbildningar såväl internt som externt.

Att delge och föra vidare kunskap tycker vi är viktigt och har därmed utbildning som en av våra grundpelare i vårt affärserbjudande. Denna grundpelare skall naturligtvis innehålla intressanta och aktuella utbildningar inom trådlös kommunikation, vilket bl. a. innefattar programmering, IDAS, Radio Manager mm.

Utöver vårt ordinarie utbildningsprogram har vi också möjligheten att ta fram skräddarsydda utbildningar som därmed anpassas till 100 % till kundens behov och målsättning.

Generell Information

Våra kurser är öppna för alla om annat inte anges. Din anmälan till kurser måste vi ha senast 3 veckor innan kursstart. Vid eventuellt förhinder att medverka måste detta meddelas oss i god tid innan kursstart. Samtliga våra kurser betalas mot faktura om annat inte anges. Samtliga angivna priser är exklusive moms.

Skräddarsydda utbildningar

Som ett komplement till vårt ordinarie utbildningsprogram kan vi idag erbjuda kundanpassade och skräddarsydda utbildningar. Beroende på ert behov och önskemål tar vi fram utbildningar som utformas efter era krav och förväntningar. Detta i kombination med vår gedigna bakgrund och erfarenhet av Radiokommunikation som vi har fått under våra år i branschen. Utbildningen kan genomföras i våra egna utbildningslokaler i Karlstad alternativt lokalt hos er. Ett exempel på skräddarsydd utbildning kan vara en kombination av Tetra Grundutbildning och Sepura handhavande.

Övernattning

Vi hjälper dig med hotellbokning om du önskar. Du kan i kursanmälan meddela oss det och under vilken tidsperiod du önskar hotell. Vi har bra avtal med lokala hotell.

Anmälningar

Är du intresserad av våra kurser och vill anmäla dig skicka ett mail till customer.support@northcom.se. Det finns begränsat antal platser och vi reserverar oss för att platserna eventuellt tar slut. Om vi märker att intresset är stort nog kan vi sätta in flera datum för att täcka upp för efterfrågan.

Frågor

Alla frågor rörande våra utbildningar besvaras av utbildningsansvarig på 054-67 05 10 eller via e-post på customer.support@northcom.se

Viktig information gällande COVID-19

Vi följer utvecklingen och rättar oss givetvis efter myndigheternas rekommendationer. Vi vidtar löpande de åtgärder som krävs för att vi ska kunna hålla våra utbildningar så säkra som möjligt. Under denna period har vi satt antal deltagare till max 6 vid varje utbildningstillfälle.

Vårt utbildningsprogram

DAMM TetraFlex/Basstation

Kursen hålls under två dagar där dag 1 är introduktion och dag 2 fortsättning. Kursen vänder sig till försäljare och tekniker.

Icom Programmering

Försäljare/tekniker som vill förbättra eller friska upp sina kunskaper om Icoms radioprodukter. För dig som vill fördjupa dig i teknik och programvara.

Sepura fordonsinstallation

Kursen vänder sig till fordonsinstallatörer som hjälper Northcom med service och montering av Sepura TETRA-radio i fordon.

Icom IP-radio

Vad är IP-radio? Varför välja ett IP-radiosystem? Vilka är fördelarna med IP-radio och vad skiljer sig mellan ett analogt system och IP-radio?

Interaktiva utbildningar

I tillägg till våra ordinarie utbildningar kan vi också erbjuda interaktiva utbildningar. Dessa utbildningar kan genomgås via er egen dator.