Laddar ...
SDPSDP

Sepura Distansprogrammering

Sepura är världens största leverantör av Tetraterminaler till den offentliga sektorn. Stort kundfokus, närvaro på marknaden och en ständig utveckling av produktportföljen är några av anledningarna till framgången. En mycket viktig komponent i Sepuras produktportfölj är Radio Manager som är ett kraftfullt verktyg för terminalprogrammering.

Radio Manager har funnits under många år och används bl a av MSB för att massprogrammera terminaler samt säkerställa att användaren alltid har en korrekt programmerad terminal.

Northcom tar dessutom Radio Manager ännu ett steg längre med vår SDP-tjänst där man på ett kostnadseffektivt och säkert sätt kan se till att terminalflottan är rätt programmerad och därmed ha full funktionalitet utan att avsätta egna resurser för uppgiften. Som kund i SDP-tjänsten kan du också vara helt säker på att alltid ha rätt programversioner i terminalerna och att t ex OKP:er förvaras på ett tryggt och säkert sätt. Hela tjänsten administreras av Northcom och hanteras av professionella tekniker som dagligen jobbar med programmering.

Underlättar terminalhanteringen

Sepuraterminalen kan enkelt uppgraderas, omprogrammeras eller avprogrammeras på plats.

Maximera terminaler i drift

Eftersom terminalen inte behöver skickas för att programmeras om minimerar det behovet av backup- eller utbytesterminaler.

Höjer säkerheten, ökar tillgängligheten

Terminalen kan enkelt avprogrammeras vid eventuell service vilket höjer logistiksäkerheten.

Kostnadseffektivt

Enkla förändringar görs direkt på plats vilket gör det hela till en ekonomisk och kostnadseffektiv lösning. Ändringar på terminaler kan göras mobilt ute hos kund, från fordon eller från ert egna kontor. Upp till 32 terminaler kan programmeras samtidigt vilket minimerar tidsåtgången för personal.

Enkelt, smidigt. Inga förkunskaper krävs

Tjänsten är enkel att komma igång med och kräver inga förkunskaper.

Kontakta oss

Har du funderingar och frågor gälklande vår SDP-tjänst, tveka inte att kontakta oss vidare för mer information. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.