Delivering. Unbreakable. Connectivity.
Anytime. Anywhere.

Laddar ...

Connectivity

Northcom är en av Nordeuropas ledande aktörer inom kritisk kommunikation och har sitt huvudsäte i Oslo och med egna bolag i de Nordiska länderna.

I en värld där kommunikationstekniken ständigt utvecklas bidrar vi alltid med att skapa lösningar som fungerar. Från starten med analog kommunikationsradio har vi utvecklats till att bygga komplexa digitala kommunikationslösningar inom Tetra, DMR, IP/LTE och integrerade lösningar.

Utöver det här är vi idag en betydande aktör inom trådlös kommunikation via 4G/5G och mobila routrar.
Vi vet att det här är lösningar som marknaden idag kräver. Vi har en stark produktportfölj, men det viktigaste vi erbjuder dig som kund är vår kompetens. Vi är innovativa, teknikdrivna och vill skapa trygghet i våra kunders vardag.

Vårt mål är att leverera lösningar som fungerar sömlöst. Kommunikation ska inte vara något man behöver tänka på. Det ska bara fungera. Alltid.

KONTAKTA MIG FÖR MER INFORMATION


MATS LARSSON
Business Development
Connectivity

Telefon +46 70 650 80 30
Det går också bra att kontakta mig via formuläret nedan

Peplink

Avancerade nätverksprodukter för moderna kommunikationsbehov som ökar bandbredden, förbättrar internet-tillförlitligheten och minskar kostnaderna.

Peplink är ledande inom lastbalansering och VPN-lösningar för nätverk. Peplink Balance Multi-WAN-routrar använts runt om i världen för att öka bandbredden, förbättra internet-tillförlitlighet och minska kostnaderna.

Peplinks kompletta sortiment omfattar modeller för alla företag och branscher och ger en stabil och säker uppkoppling mot internet.

För mer information om Peplinks produkter besök www.peplink.com.

Northcom är certifierad partner till Peplink


Tillförlitlighet inifrån och ut

Alla Peplinks produkter är designade med fokus på tillförlitlighet. Hårdvaran är konstruerad för extra hållbarhet, mjukvaran testats kontinuerligt av ingenjörer och automatiserade robotar dygnet runt. Slutresultatet är en solid, företagsanpassad, proffsprodukt med extremt hög driftsäkerhet.

Kvalitetssäkrad

Varje Peplinkprodukt är noggrant framtagen med fokus på snabbhet, pålitlighet och hållbarhet. Peplink satsar hårt på kvalitetssäkring och användarupplevelse.

Stabilitet

Företag runt om i världen använder Peplink för tillförlitlig internetförbindelse.

Högprestanda

Peplinks intelligenta algoritmer hanteras automatiskt och ger den bästa möjliga nätverksupplevelsen.


Kontakt


Varför ska man välja Peplink?