Command Control

Komplett plattform för ledningsstöd

Laddar ...

Command Control

Command Control ledningssystem är en heltäckande plattform som uppfyller alla myndighetskrav och hanterar hela kedjan från inkomna larm till avslutad händelse.

Command Control-lösning

Plattformen är en moduluppbyggd plattform utvecklad tillsammans med, och för, alla verksamma inom samhällsskydd och beredskap. Lösningen stärker samarbetet och samordningen inom den egna organisation och olika myndigheter samt kopplingen mellan enheter och resurser så att räddningsinsatser kan göras på ett ordnat, snabbt och effektivt sätt. Plattformen integrerar dagens mest avancerade teknik inom kritisk kommunikation för att upprätta regionalt eller landsomfattande ledningssystem. Våra kunder ställer höga krav på på information och tillgänglighet var man än befinner sig.

COMMAND CONTROL kan därmed förse användaren i de mest kritiska kommunikationsmiljöer med en komplett lösning som spänner från mottagning av larm till utfört uppdrag.

KONTAKTA MIG FÖR MER INFORMATION


MAGNUS HALLBLOM
Business Area Manager
Command Control

Telefon +46 70 331 36 37
Det går också bra att kontakta mig via formuläret nedan

Några centrala moduler i Command Control

DISPATCHER
Är en modul i vår stora Command Control-plattform som erbjuder många funktioner för ett säkert samband i en ledningscentral som hanterar kritisk kommunikation, oavsett storlek.


INOMHUSPOSITIONERING
Inomhuspositioneringssystem för områden utan GPS-signal som utökar befintlig radiolösning för att förbättra säkerhet och operativ prestanda.


STATION MANAGER
Station Manager är en modul i vår stora Command Control plattform som erbjuder många funktioner för att ta emot och presentera larm på station samt vidarebefordra dessa med att larma ut resurser i flera robusta kommunikationsvägar. Modulen medger också att funktioner på stationen styrs utifrån status såsom portar, trafikljus, bastu samt till och frånkoppling av larm med mera.


FRAMKÖRNINGSSTÖD
Marknadens vassaste mobila framkörningsstöd för utryckningsenheter med larmmottagning, radio- och navigationsfunktioner i ett dynamiskt arbetsflöde.


112APP
I 112APP för mobiltelefon visas mottagning av larmtext, händelsen och andra larmade resursers position på karta. Navigeringsfunktion till skadeplats samt kvittering och statusrapportering till larmcentral och andra larmade enheter. Andra funktioner är exempelvis styrning av portar, pollare och trafikljus i Tetra-Rakel.


LÄGESBILD VIA WEBB
Webbapplikationen ger flexibilitet och användarvänlighet då åtkomst av kritisk information måste vara tillgänglig exempelvis via surfplatta. Ärendedata, resursöversikt, position, status, tilldelning av resurser till andra organisationer är några av funktionerna.


BESÖKSSYSTEM
Besöksystem digitaliserar hantering av besökare hos företaget. Kontroll över behöriga och obehöriga besökare som har kommit och lämnat under dagen med både bild och personuppgifter. Den person som är ansvarig för besöket får automatiskt uppdaterad information i mejl och/eller SMS. Allt loggas och man kan få ut statistik över antal besök och tidpunkt.


Kontakt