Laddar ...

SoftEquip T35 - Panel - Mjukvara för Windows Mobile

T35 är en programvara avsedd att användas i en touchpanel för den som behöver kunna styra och hantera ett antal förutbestämda viktiga funktioner
Artikelnummer:
10627
| Garantitid: 12 månader

Tetra Touchpanel – för snabba beslut

T35 är en programvara avsedd att användas i en touchpanel för den som behöver kunna styra och hantera ett antal förutbestämda viktiga funktioner t.ex. en vaktfunktion som ofta öppnar grindar, kallar på kollegor, behöver skicka tydliga textmeddelande i kritiska situationer och ofta växlar mellan viktiga talgrupper. T35 ger där användaren ett tydligt användargränssnitt med tangenter som är avsedda att användas från touchskärm.

T35 ansluts till en Sepura SRG3900 monterad i bordställ vilket gör lösning enkel att driftsätta och fungerar både i kontorsmiljö och i mobila fältlösningar.

Användargränssnitt

T35 programmeras från touchpanelens användargränssnitt där man bygger upp sin egen struktur i olika flikar och kan enkelt sortera in funktioner för t. ex. talgrupper, adressbok, individanrop och textmeddelande. I T35 finns det ett stort antal fördefinerade ikoner som går att koppla till varje funktion tillsammans med en beskrivande text. Statusen på ansluten Sepuraterminal indikeras i realtid med fältstyrka, ljudvolym och pågående samtal.

Nyckelfunktioner

  • Enkel konfigurering
  • Plug & play
  • Flera datoralternativ
  • Windows®10.x
Specifikation
Produkttyp Tillbehör
Artikelgrupp Mjukvara
Click to see the full description online