Laddar ...

Procom Antenn, Omnidir, CXL 70-3LW/L, 420-450MHz, 3dBd, N/f

3 dBd rundstrålande basstation och marinantenn för 450 MHz-bandet. CXL 70-3LW / är en vibrationssäker, lätt, slimlinjig, korrosionsbeständig, basstations- och marinantenn i modern stil.

Artikelnummer:
110000091
| Garantitid: 12 månader

CXL 70-3LW / ... är en 3 dBd vertikalt polariserad, rundstrålande basstations- och marinantenn.  Antennen uppfyller efterfrågan på en medellång, kostnadseffektiv antenn som ska väljas, när de exceptionella mekaniska egenskaperna hos vår extremt robusta kraftfulla modell CXL 70-3C / ... inte behövs.

 Det noggrant utformade strålningselementet är förseglat i ett högkvalitativt, koniskt glasfiberrör med låg vindkraft, vilket säkerställer prestandan även i frätande miljöer. Levereras med den robusta "LW" mastfästet - en lätt, mångsidig, epoxibelagd monteringsfäste tillverkad av korrosionsbeständigt aluminium. De medföljande U-bultarna och armaturerna är tillverkade av rostfritt stål.

Monteras på vertikala eller horisontella maströr, 16 till 54 mm i ytterdiameter. Kabeln kan ledas antingen på utsidan eller längs insidan av maströret.

Stor bandbredd med avseende på både SWR och gain. Och för att väsentligt minska oljud som orsakas av atmosfäriska störningar, är alla metalldelar i antennen jordade. Följaktligen visar antennen en DC-kort över koaxialkabeln.Specifikation
Temperaturområde -30ºC to +70ºC
Antennanslutning N-hona
Frekvensband UHF 440 MHz
Produkttyp Tillbehör
Artikelgrupp Antenn
Click to see the full description online