Laddar ...

Procom Antenn, Omnidir, CXL 2-1/h-N, 155-175MHz, 0dBd, N/f

Rundstrålande basstation och marinantenn. För 155 - 175 MHz med N-hona kontakt.

Artikelnummer:
110000124
| Garantitid: 12 månader

Denna basstation- och maritima VHF-antenn är utvecklad för användning ombord på fartyg såväl som på master och tack vare det 1" svängmutterns monteringssystem kan den monteras i masten, i hjälpmasten såväl som på tvärbalken. Med Procoms flänsfäste kan den också monteras på däck eller tak.

Tänk på att ju högre antennen är monterad, desto bättre täckning. Undvik att montera antennen parallellt med och i närheten av andra metalldelar, såsom mast, bärledningar etc. Fritt montering och så högt som möjligt är mest föredraget, annars kommer SWR och strålningsdiagrammet att påverkas.

  • Antennen är en ½ λ-design och det betyder att det varken behöver ladda spolar, jordplan, radialer eller andra hjälpanordningar.
  • CXL 2-1 / ... kan utan problem fungera med duplex radioer och på halvduplexkanalerna på grund av att det är bredbandigt (se SWR-diagram). Med andra ord, CXL 2-1 / ... har en vältrimmad SWR på RX-frekvenserna, vilket är lika viktigt som för TX-frekvenserna.
  • Vidare är antennen en jordad radiatorantenn och visar därför en DC-kort över koaxialkabeln.
  • Ett koniskt glasfiberrör helt omslutar det noggrant utformade strålningselementet för att säkerställa en långvarig pålitlig service i alla klimat.
Specifikation
Temperaturområde -30ºC to +70ºC
Antennanslutning N-hona
Frekvensband VHF 160 MHz
Produkttyp Tillbehör
Artikelgrupp Antenn
Click to see the full description online