Laddar ...

Procom Antenn, Omnidir, CXL 70-1/h, 420-470MHz, 0dBd, N/f

Rundstrålande basstation- och marinantenn med 0 dB gain.

Artikelnummer:
110000136
| Garantitid: 12 månader

Beskrivning

Denna UHF-antenn av stavtyp är utvecklad för användning på fartyg såväl som på master och täcker 450 MHz-bandet i tre modeller.
Det 1" roterande muttermonteringssystemet gör det möjligt att montera antennen i masten, i hjälpmasten eller på tvärbalken. Med Procoms flänsfäste typ "FLG" kan den lätt monteras även på taket.


Denna antenntyp kan användas för många olika ändamål. Den är väldigt populär och används i stor utsträckning i samband med 70 cm mobila system, som till exempel det nordiska mobila telefonsystemet NMT, vilket gör det möjligt att utöka det - normalt landbaserade - mobila telefonsystemet för maritim mobiltjänst.


• Antennen är en ½ λ-konstruktion och det betyder att det varken behöver ladda spolar, markplan, radialer eller andra hjälpanordningar.
• Tänk på att ju högre antennen är monterad, desto bättre täckning.
• Undvik att montera antennen parallellt med eller i närheten av andra metalldelar, såsom master, bärledningar etc. Fritt montering och så högt som möjligt är mest föredraget, annars kommer SWR och strålningsdiagrammet att påverkas.
• Antennen är en jordad radiatorantenn och visar därför en DC-kort över koaxialkabeln.
• Ett koniskt glasfiberrör omsluter helt det noggrant utformade strålelementet för att säkerställa en långsiktig service i alla klimat.

Specifikation
Temperaturområde -30ºC to +70ºC
Antennanslutning N-hona
Frekvensband UHF 440 MHz
Produkttyp Tillbehör
Artikelgrupp Antenn