Laddar ...

Procom Antenn, Omnidir, CXL 70-1/l, 380-430MHz, 0dBd, N/f

Rundstrålande basstation och marinantenn med 0 dB gain.

Artikelnummer:
110000137
| Garantitid: 12 månader

Denna UHF-antenn av stavtyp är utvecklad för användning på fartyg såväl som på master och täcker 450 MHz-bandet i tre modeller.
Det 1" roterande muttermonteringssystemet gör det möjligt att montera antennen i masten, i hjälpmasten eller på tvärbalken. Med Procoms flänsfäste typ "FLG" kan den lätt monteras även på taket.

Denna antenntyp kan användas för många olika ändamål. Den är väldigt populär och används i stor utsträckning i samband med 70 cm mobila system, som till exempel det nordiska mobila telefonsystemet NMT, vilket gör det möjligt att utöka det - normalt landbaserade - mobila telefonsystemet för maritim mobiltjänst.

  • Antennen är en ½ λ-konstruktion och det betyder att det varken behöver ladda spolar, markplan, radialer eller andra hjälpanordningar.
  • Tänk på att ju högre antennen är monterad, desto bättre täckning.
  • Undvik att montera antennen parallellt med eller i närheten av andra metalldelar, såsom master, bärledningar etc. Fritt montering och så högt som möjligt är mest föredraget, annars kommer SWR och strålningsdiagrammet att påverkas.
  • Antennen är en jordad radiatorantenn och visar därför en DC-kort över koaxialkabeln.
  • Ett koniskt glasfiberrör helt omsluter det noggrant utformade strålelementet för att säkerställa en långsiktig service i alla klimat.
Specifikation
Temperaturområde -30ºC to +70ºC
Antennanslutning N-hona
Frekvensband UHF 410 MHz
Produkttyp Tillbehör
Artikelgrupp Antenn
Click to see the full description online