Laddar ...

ProEquip EarFly Insert 3-pack. Vänster (S,M,L)

Passar på akustiska luftslangar istället för gummiproppen. Earfly Insert är också betydligt bekvämare att bära en en ordinarie gummipropp.

3-pack (S,M,L) och avsedd för vänster öra.

 

Artikelnummer:
60178

Ett bekvämare val som blockerar ljud utifrån

Använder du ofta luftslang med gummipropp och önskar ett bekvämare alternativ då ska du kika på ProEquip EarFly istället. EarFly är en flexibel och mjuk öroninsats som är betydligt bekvämare att bära om du ofta använder luftslang. Den är tillverkad i allergitestad silikon och sitter bekvämt i örat.

Tack vara den slutna konstruktionen stänger EarFly ute omgivande ljud på samma sätt som en tätslutande gummipropp fast sitter betydligt bekvämare. Önskar du ett alternativ som istället släpper igenom omgivande ljud skall du välja Open Ear Insert.

Passar alla

EarFly är enkel att använda och passar på alla våra öronmusslor med akustisk luftslang. Montering är enkel, plocka bara bort den normala gummiproppen och tryck dit EarFly-proppen istället. Ingen limning, kapning eller annan modifiering är nödvändig.

För optimal passform finns EarFly i sex olika varianter - small, medium och large för både höger och vänster öra. Notera också att EarFly klassas som en hygienartikel och således lämnas ingen garanti på produkten om förpackningen är bruten.

Nyckelfunktioner

  • Bekvämare att bära än en vanlig gummipropp
  • Allergitestad silikon
  • Stänger ute omgivande ljud
  • Passar alla akustiska luftslangar
  • Enkel montering

 

Specifikation
Färg Transparen
Material Silikon
Artikelgrupp Övrigt
Typ av kabel Luftslang
Produkttyp Reservdelar och optioner
Liknande produkter
Filtrera på kategori