Laddar ...

Icom MR-1010RII Marinradar

Komplett radaranläggning med kollitionshantering och förenklad ARPA (Automatic Radar Plotting Aids) för DSC/AIS-information. Radarskärmen har TFT-display med bred betraktningsvinkel och japansk pålitlig tillverkningskvalitet.

Artikelnummer:
80550
| Garantitid: 60 månader

Hög fokus på säkerhet

Du kan ansluta en MR-1010RII till en Icom DSC-radio för att använda informationen som finns i DSC-protokollet. När det är anslutet till en DSC-radio och ett DSC-samtal tas emot överförs det mottagna meddelandet till MR-1010RII. Plotta upp till 20 DSC-meddelanden på radarekot. Om man överbord (MOB-positionsinformation) överförs från en DSC-handhållen radio (typ. M93D) kan MR-1010RII visa MOB-waypoint på radarekot för att hjälpa till med sök- och räddningsoperationer.

Extern AIS-enhet

Anslut MR-1010RII till en extern AIS-enhet för att använda AIS-överlagringsfunktionen. När den är ansluten (dvs. M506 och M605) läggs upp till 100 AIS-målikoner på radarekot. Genom att välja en AIS-ikon visas fartygsinformation såsom AIS-klass, MMSI-nummer, fartygets namn, kurs, hastighet, CPA, TCPA, lager och avstånd på skärmens nedre sida.

Stor färgskärm

MR-1010RII ger en betraktningsvinkel på 176 °. RFT LCD-färgskärmen (480x640 punkter) ger ljusa levande ekon med 16 steg lutningsintensitet. Justera enkelt skärmfärgen (dag, natt och användarinställningar) med ”BRILL” -knappen.

Radar

Radarantenn med 4kW och 60 cm diameter, levereras med 15 meter kabel.

Fördelar

  • Förenklad ARPA-funktion förhindrar kollisionsrisk med andra fartyg eller föremål
  • TLL-funktion (Target Latitude Longitude)
  • Spårfunktion på rörliga föremål
  • 10,2 - 42V bred DC-ingång för att förhindra överspänningsskador
  • Två användarprogrammerbara larmzoner
  • Stödjer anslutning till extern skärm
Specifikation
FärgSvart
ProdukttypTillbehör
ArtikelgruppSystemkomponent