Laddar ...

Icom IC-F5022 Fast Radio VHF Analog

Analog radio som är idealisk för de allra flesta användare. Inbyggd högtalare i fronten och robust chassi i ett mycket kompakt format.

Radion levereras med:

Mikrofon (HM-152), mikrofonupphängare och kabel, sats med monteringsfästen och likströmskabel

Artikelnummer:
85022
| Garantitid: 12 månader

Kompakt med hög prestanda

Kraftpaket i ett mycket kompakt format för smidig installation. Radion hanterar som standard flera olika signalsystem, avancerad scanning, förbättrade externa möjligheter för fjärrstyrning och ett brett frekvensområde. Denna radio för mobil användning kommer att överstiga dina förväntningar med sin tillförlitliga prestanda och ljudkvalitet.

128 minneskanaler

Det finns möjlighet att ha upp till 128 kanaler i radion och varje kanal kan identifieras med 8-teckens kanalnamn som enkelt hanteras med upp/ned-knapparna.

Frontmonterad högtalare

Trots radions kompakta format har den en kraftfull fronthögtalare på 4 Watt som gör den ypperlig att montera i t ex en lastbil eller en truck då någon extern högtalare oftast inte behövs. Det finns uttag för extern högtalare om sådan behövs.

6 programmerbara knappar

Radion har 6 programmerbara knappar på fronten som du kan anpassa för specifika behov. En oberoende volymratt erbjuder enkel och bekväm användning.

MIL-STD godkänd konstruktion

Det robusta chassit i gjuten aluminium är överdraget med en frontpanel av polykarbonat. Radion är klassad enling MIL-STD 810F (amerikansk militärklassning). Denna konstruktion ger IC-F5022 pålitlig drift under många år även i de hårdaste miljöer.

Pilotton, 2 ton och 5 ton

Radion har inbyggd CTCSS (subton) och klarar 5-ton (CCIR) som standard och programvaran i radion kan anpassas för att klara ett flertal enkla system.

Nyckelfunktioner

  • VHF 136-174 MHz
  • 128 minneskanaler
  • 5-tons signallering
  • 25 Watts uteffekt
  • 8-teckens LCD
  • Talförvrängare som tillval
Specifikation
Temperaturområde -25ºC - +55ºC
Material Aluminium
Produkttyp Analog PMR-radio
Anslutning/Kontakt Modular
Antennanslutning BNC-hona
Artikelgrupp Mobilstation
Frekvensområde 136-174 MHz
Frekvensband VHF 150 MHz
Antennimpedans 50 Ω
MIL-STD 810 C, D, E, F
Scrambler Tillval
Click to see the full description online