Laddar ...

<p><span>Nu har även Stockholms läns landsting valt Swedish Radio Supply (SRS) som leverantör av Rakelterminaler till sin verksamhet. Efter en andra konkurrensutsättning var det SRS med Sepuraterminaler som levererade det mest ekonomiska och tekniskt mest

Nu har även Stockholms läns landsting valt Swedish Radio Supply (SRS) som leverantör av Rakelterminaler till sin verksamhet. Efter en andra konkurrensutsättning var det SRS med Sepuraterminaler som levererade det mest ekonomiska och tekniskt mest fördelaktiga anbudet för SLLs verksamheter.

Leveransavtalet omfattar bl a utrustning och installation i ca 100 ambulanser, 7 akutsjukhus, tjänsteman i beredskap, regional och lokal krisledning samt även att utbilda regioninstruktörer. SRS ska också leverera en interaktiv grundutbildning för Sepuraterminaler. SLL med dess ambulansentreprenörer hanterar varje år mer än 180 000 ärenden, vilket gör dem till en av Sveriges största ambulansverksamheter.

”Vi är mycket nöjda med vårt val av leverantör och att SRS vann upphandlingen att leverera terminaler och kringutrustning. SRSs erfarenheter ifrån bla VGR och Region Skåne är en klar bonus som skapar trygghet. Då även VGR och Region Skåne använder samma utrustning har vi alla möjligheter att stärka vårt samarbete i Rakelinförandet”, säger Eva Fellenius, projektledare för Rakel i SLL.

För oss på SRS är detta avtal extra spännande nu när vi i dagarna startar upp vår filial på Armégatan 40 i Solna. Etableringen i Stockholm gör att vi kommer närmare kunderna i Mälardalen och ytterligare kan förbättra vår service säger Håkan Åberg, platschef i Stockholm och kundansvarig för SLL.

Foto: Stefan Tell, stefantell.se