Laddar ...

<p>Brandbefälsmötet 2018 är en riksomfattande nationell brandkonferens som vänder sig till alla chefer, befäl och politiker inom räddningstjänsten i Sverige.</p>

Brandbefälsmötet 2018 är en riksomfattande nationell brandkonferens som vänder sig till alla chefer, befäl och politiker inom räddningstjänsten i Sverige.

SRS var på plats som vanligt med våra senaste produkter med inriktning mot räddningtjänst och kommuner. Brandbefälsmötet är ett väl etablerat forum och en av Sveriges största mötesplatser där de kommunala räddningstjänsterna tillsammans med kollegor och branschföretag under två dagar möts för nätverkande och erfarenhetsutbyte varvat med intressanta diskussioner och paneldebatter.

Årets program innehöll bl.a. hur man behandlar terrorism ur ett internationellt och nationellt perspektiv och vilka hotnivåer och hotbilder vi har i vårt samhälle. I detta block fick vi en redogörelse kring erfarenheterna och händelseförloppet kring Terrorattentatet på Drottninggatan i Stockholm samt en genomgång från Hovedstadens Beredskab i Köpenhamn hur man förbereder sig och uppdaterar sig inför terrorhotet.