Laddar ...

<p><span>Återigen sätter Icom en ny standard på marknaden. 2005 lanserade Icom Whispermode™ som idag är en branschstandard. Nu lanserar vi ProHunt®Digital som bygger på Icom IDAS-teknik baserad på en ETSI-standard.</span></p>

Återigen sätter Icom en ny standard på marknaden. 2005 lanserade Icom Whispermode™ som idag är en branschstandard. Nu lanserar vi ProHunt®Digital som bygger på Icom IDAS-teknik baserad på en ETSI-standard.

Med ProHunt®Digital kan traditionella och digitala jaktkanaler användas samtidigt. Denna unika lösning ger 14 extra digitala kanaler vilket innebär att det totalt finns 21 tillgängliga kanaler för jakt. På varje analog kanal ryms det två digitala kanaler som kan användas samtidigt utan att störa varandra.

Den digitala plattformen ger aktiv bullerdämning, klarare ljud och en betydligt bättre hörbarhet på räckviddsgränsen. Där en analog radio blir brusigare och brusigare levererar ProHunt®Digital klart ljud till utkanten av täckningsområdet. Dessutom öppnas möjligheten upp för många framtida funktioner, tillbehör och produkter.

Var med i övergången till den digitala jaktrevolutionen från början utan att missa den analoga kompabiliteten. Den första radion som lanseras med den nya digitala tekniken heter Icom ProHunt®D60 och presenteras på Tullgarn den 28 maj. Missa inte det!

Nyckelfunktioner i punktform

  • Klarar analog och digital kommunikation
  • 14 extra digitala kanaler
  • Aktiv bullerdämpning
  • Bättre hörbarhet på räckviddsgränsen
  • Klart och brusfritt ljud
  • Digital teknik baserat på en ETSI-standard