Laddar ...

<p>Den 24 april anordnade Hytera ett lyckat Partnermöte i centrala Oslo där de visade lite nya spännande saker samt uppdaterade sina partner om nuvarande affärsläget</p>

Den 24 april anordnade Hytera ett lyckat Partnermöte i centrala Oslo där de visade lite nya spännande saker samt uppdaterade sina partner om nuvarande affärsläget. Det var en lyckad dag och VHF Group hade ett starkt deltagande med ca 25 personer på mötet.

Hytera har haft en mycket positiv utveckling under de senaste åren och de fortsätter att satsa stort på radiomarknaden. De visade upp några nya spännande koncept med deras Multimoderadio, kroppskamera, PoC-terminal och Tier 3-system.

LTE och PoC (Push-to-talk Over Cellular) är ett viktigt fokusområden för Hytera och först ut i denna satsning är en ny liten PoC-terminal med Androidplattform som kommer fungera i de vanliga mobiltelefonnäten samt också via WiFi. Sedan kommer Hytera fortsätta sin satsning med att lansera både basstationer och terminaler för LTE vilket är mycket spännande. Vi kommer följa detta med stor spänning.

Hytera visade också upp en förbättrad version av Repeatern MD785, som framöver kommer innehålla Single frequency repeat och har en uteffekt på 40W.

Hyteras handapparat PD785 har varit deras storsäljare ett tag och den är på väg att fasas ut för en nyare version som heter PD795 och innehåller Next Generations plattform och är anpassad för kommande teknikförändring. PD795 förväntas släppas i slutet på året.

Vi kan också glädjas åt att Swedish Radio Supply vann pris för årets Breakthrough 2017 och Wireless Commuincation vann priset som Top reseller 2017 så framtiden ser ljus ut för Hytera i Skandinavien.