Laddar ...

<p><span>Nu lanserar vi ProHunt®D60 som är den första jaktradion att nyttja IDAS-tekniken för digital kommunikation. Radion är utrustad med marknadens största display och i grunden designad för industribruk. Radion är vattentätad och mycket robust i konst

Nu lanserar vi ProHunt®D60 som är den första jaktradion att nyttja IDAS-tekniken för digital kommunikation. Radion är utrustad med marknadens största display och i grunden designad för industribruk. Radion är vattentätad och mycket robust i konstruktionen.

ProHunt®D60 levererar ett högt och klart ljud, har automatiskt knapplås och justerbar Whispermode™ i fem nivåer. Inbyggt finns också en talförvrängare som kan aktiveras vid behov. De mekaniska vreden gör det enkelt att byta kanal och justera volymen.

Som standard levereras ProHunt®D60 med ett miljövänligt Li-Ion-batteri. Radion är fullbestyckad med svenska och norska jaktkanaler både för analog och digital kommunikation. Radion har en vattentätad tillbehörskontakt och redan från start finns ett digert tillbehörssortiment

ProHunt®D60 levererar det bästa från två världar. Du behöver inte välja analog eller digital kommunikation. D60 ger dig båda alternativen i samma radio, samtidigt.

Det är skillnad på ljud och ljud!