Laddar ...

<p><span>Sepura SRG3900 är en vidareutvecklad version av Sepuras marknadsledande SRG3500 gatewayterminal. SRG3500 har i flera år varit det primära valet för användare över hela världen.</span></p>

Sepura SRG3900 är en vidareutvecklad version av Sepuras marknadsledande SRG3500 gatewayterminal. SRG3500 har i flera år varit det primära valet för användare över hela världen.

SRG3900 har all funktionalitet som SRG3500 har inklusive stöd för dubbla manöverkonsoler och en enastående uteffekt på 10 Watt. Vidare finns också stöd för Sepuras redan välkända färgdisplayinterface som används på de handportabla terminalerna i STP-serien.

Nydesignad konsol med färgdisplay

Sepuras nydesignade konsol med färgdisplay (SCC) kompletterar SRG3900-terminalen. Konsolens stora högupplösta färgdisplay tillåter visning av högupplösta bilder och kartor. Vidare introduceras tre olika textvisningslägen samt ett nytt nattläge som minskar bländning och är idealiskt vid mörkerkörning. Sepura har lagt mycket kraft på att ge en säkrare och förbättrad användarupplevelse.

Bakåtkompatibel

Både SRG3900 och SCC är 100% bakåtkompatibla med existerade installationer av Sepuras terminaler. Detta gör det möjligt att på ett enkelt sätt kunna byta terminal och konsol i ett fordon utan att ominstallation krävs, vilket spar både tid och pengar.

IP67-klassad

Sepura SCC är gjort för hårt slitage och för att fungera i de mest varierade miljöer. Konsolen IP67-klassad vilket gör den utmärkt för installation på ex. motorcyklar eller andra ställen där väta kan uppstå.

Världens mest sålda TETRA-gateway blev precis ännu bättre!