Laddar ...

Återförsäljarnätet

Vi jobbar nära våra återförsäljare

Swedish Radio Supplys produkter säljs primärt via vårt återförsäljarnät. Våra återförsäljare hittar du över hela Sverige från Norr till söder. Vi har delat in våra återförsäljare i olika kategorier där några är helt specialicerade  på ex jakt- och marinradio för privatpersoner och andra jobbar med inriktning på företag.

ProPartner

De företag som är våra ProPartner jobbar primärt med våra varumärken, erbjuder service, programmering och i de flesta fall installation. En ProPartner är vår förlängda arm ut på marknaden vidare till våra kunder. När du besöker en ProPartner till oss skall du erbjudas professionell service och kunskap gällande samtliga våra produkter. Swedish Radio Supply gör nästan uteslutande affärer med direktkunder tillsammans med en ProPartner vilket gör att kunden också får en lokal närvaro, något vi anser mycket viktigt för att skapa långsiktiga relationer med våra kunder.

En ProPartner har tillgång till hela Swedish Radio Supplys produktsortiment.

B2B-återförsäljare

Våra B2B-återförsäljare erbjuder delar av vårt produktutbud. B2B-ÅF finns i hela Sverige och kan i vissa fall även vara installationspartner samt erbjuda programmeringar. Generellt har dessa en gedigen radiokompetens och bred kunskap om våra produkter.

Hos en B2B-återförsäljare hittar du också i många fall vårt jakt- och marinsortiment.

Jakthandlare

Hos våra jakthandlare hittar du Icoms jaktradioprodukter och i många fall även vårt egenutvecklade märke V-com. Vi jobbar både med fristående jakthandlare samt jaktbutiker med kedjetillhörighet. Några av de kedjor vi jobbar med är InterJakt och Jaguargruppen.

Marinhandlare

I marinbutikerna hittar ni Icoms marina sortiment. Vi jobbar med fristående marinbutiker samt vår distributör Watski och deras återförsäljarnät.

Hitta din återförsäljare

Följ länken nedan för att enkelt hitta din närmaste återförsäljare.

Vill du bli återförsäljare?

Vi söker hela tiden duktiga återförsäljare som vill jobba med oss och våra produkter. Är du intresserad föreslår vi att ni fyller i en återförsäljaransökan och skickar in till oss.

  • Ladda ner ansökan

Norge och Danmark

Swedish Radio Supply är en del av VHF Group med företag Norge, Danmark och Sverige. Följ länkarna nedan om ni söker en återförsäljare av våra produkter i Norge eller Danmark. Notera att sortimentet kan skilja mellan länderna. Våra huvud varumärken som ex. Icom, Sepura, Damm, ProEquip, Peltor och Procom finns dock hos samtliga.