Laddar ...

Infrastruktur från Icom

Icom´s repeatrar skapar en bra bas i både ett analogt som ett digitalt radio system. Du enkelt kan anpassa din nät efter dina behov.
Icom erbjuder ett komplett system av handhållna radiostationer, mobilstationer,
repeatrar, telefonkort, dispatcher och en rad olika tillbehör. Icom har en komplett analog radiolösning som kan användas till både små och stora behov till en rimlig kostnad.

Icom repeatrar fungera i ur och skur samt kan byggas ut till ett storskaligt
system med ett flertal basstationen på en stor geografisk yta.

Analogt repeatersystem med PL-ton

Ett PL-tonstyrt bassystem medför en längre räckvidd mellan apparaterna än om du bara sänder radio till radio. Alla kan höra alla och kommunicera med varandra. Detta är den enklaste formen av radiosystem med repeater.

Användningsområde

Lämpligt för de användare som behöver en längre räckvidd än vad handapparaterna normalt klarar men fortfarande med en snabb och enkel kommunikation. Passar bra på mindre industrier, ett litet område eller en ort, som måste täckas in med radiokommunikation.

Analogt repeatersystem med tonsignalering

Ett signaleringsstyrt bassystem ger en längre räckvidd mellan användarna och erbjuder fler funktioner än vad man t.ex kan få i ettPL-tonsystem. Systemet kan kundanpassas för att uppfylla de flesta önskemål. Det finns även möjlighet att blanda avancerade apparater med enklare typer av stationer.

Användningsområde

Lämpar sig för de användare som har högre krav på sitt kommunikationssystem.
Det finns även möjligheter att täcka av större ytor med ett helt nät av baser vilket gör att systemet passar bra till de kunder som behöver en längre räckvidd.

Mobilt analogt radiosystem

Ibland kan man ju också vilja ha en enkel mobil radiolösning där du kan ha samtal mellan användarna. Med endast en repeater i en väska har du skapat ett kraftfullt radiosamband.

Användningsområde

Portabel och smidig lösning när du vill skapa ett samband inom ett begränsat område.
Passar mobila användare som har nytta av att kunna prata fullduplex samtal i grupp eller mellan två individer. Tänkbara kunder kan vara en grävare, en körskola, en installationsfirma eller kanske en idrottsaktivitet.