RMS-IP.
Icom LTE-radio.

Laddar ...

Icom RMS-IP

RMS-IP LTE Dispatcher är en kraftfull IP-baserad mjukvara som inte bara låter dig hantera ditt Icom LTE-radionätverk utan också fungerar som en extra virtuell radio i ditt system. RMS-IP gör det möjligt för en operatör att kommunicera med sitt team, övervaka all radioaktivitet i realtid och i slutändan hantera sina dagliga problem mer effektivt.


RMS-IP Radiodispatcher

RMS-IP fungerar som en "virtuell radio" i ditt Icom LTE system. Operatören kan vara med i olika grupper och även ringa individuella samtal till en specifik enhet samt skicka textmeddelanden till de fysiska radioapparaterna.

RMS-IP röstinspelning

RMS-IP har stöd för att aktivera inspelning av samtal i systemet. Inspelning kan göras på individuell radiobasis eller på ett antal radioapparater i kundens system. Operatören kan filtrera inspelningar efter datum och tid, samtalstyp etc och spara inspelningen på klientdatorn för senare användning

RMS-IP-Larm

RMS-IP stöder en rad larmfunktioner som ingår i Icoms LTE-system, inklusive Mandown, Loneworker och larmknappsfunktion. Dessa viktiga funktioner markeras och spelas in på skärmen när de är aktiverade så att avsändaren kan vidta åtgärder för att hantera alla nödsituationer.

RMS-IP-kartstöd

RMS-IP visar alla LTE-radioenheter som används på en karta. Det kan också visa historik för varje radio som använts i systemet under en period som fastställts av operatören. Kartverktyget är inte begränsat till att bara visa ett system i taget. Flera system kan visas och detta ger operatören ett fantastiskt verktyg till sitt förfogande, särskilt om man organiserar större evenemang.

RMS-IP Geofencing

Med RMS-IP Geofencing kan du ange ett förutbestämt område på en karta. Den här funktionen kommer att upptäcka om en användare/användare har flyttat in i eller ut ur det valda avgränsade området

RMS-IP-systemkrav

RMS-IP är extremt flexibel och kan installeras på en rad enheter, inklusive stationära datorer, bärbara datorer och Android/iOS-enheter. Online-portalen kan användas för att spåra, hantera och se Icoms utbud av LTE -radio.