Lifeline
Kommunikationsplattform för direkt, säker och snabb gruppkommunikation

Laddar ...

Push to Talk för 4G/5G utan kompromisser

Användare och grupper kan kommunicera i realtid och har funktioner som gör att Tetraanvändare direkt känner igen sig. Mycket bra ljudkvalitet, extremt snabb uppkopplingstid, ett antal unika funktioner för att möta användares krav och de flesta befintliga tillbehör kan användas.

Lifeline erbjuder flexibiliteten från en enkel mindre implementering till en skalbar plattform för riktigt stora organisationer och företag.

Lifeline-plattformen är krypterad,100% utvecklad i EU och designad med krav för att stödja alla nordiska Tetrakunder.

KONTAKTA MIG FÖR MER INFORMATION


FREDRIK GRANLUND
Product Manager

Telefon +46 70 581 03 00
Det går också bra att kontakta mig via formuläret nedan


Tryggt och användarvänligt, mot morgondagens teknik

Det finns gott om push to talk-appar, Lifeline sticker ut genom att vara byggt i mycket nära samarbete med nuvarande användare av Tetra. Lifeline har utvecklats för att ta steget till 4G/5G utan att behöva säga adjö till de välbekanta och nödvändiga funktionerna hos Tetraradio. På så sätt överbryggar Lifeline gapet mellan nuvarande standard och framtiden med funktioner som direkt passar in i befintliga arbetsprocesser.

Multigruppläge
Upplev kraften i multigruppsläge

Status
Låt dina kollegor veta din nuvarande status

Dispatcherkonsol
Få full kontroll från den centrala dispatchern


Inte bara en vanlig APP

Lifeline är inte bara en vanlig app. Efter flera års utveckling har man skapat en plattform som skiljer sig från många andra PoC-appar på marknaden. Lifeline har en modern codec som komprimerar ljudet på ett överlägset sätt vilket genererar ett ljud med högsta kvalitet. Applikationen klarar att simultant hantera tre olika talgrupper som också kan användas i fullduplex likt en telefonkonferens.

Vid utvecklingen av Lifeline-applikationen har man också tittat på hur Tetraanvändare idag brukar sina radioapparater och kopierat handhavandet för att förenklat för en övergång till modern teknik. Man kommer också kunna använda viktiga tillbehör som används exempelvis i spaningssyfte vilket underlättar i det dagliga arbetet för blåljusanvändare.
Lifeline är 100% utvecklad inom EU och skapad som en modulär och anpassningsbar applikation vilket möjliggör att man steg för steg kan växa med plattformen.


"LifeLine är 100% utvecklad inom EU och skapad som en modulär och anpassningsbar applikation vilket möjliggör att man steg för steg kan växa med plattformen".


Övergång till uppdragskritisk PoC för Sepuraanvändare

Lifeline är skapad för typiska Sepuraanvändare som söker en uppdragkritisk applikation som verkar i 4G/5G mobiltelefonsystem med funktioner från Tetravärlden.

Lifeline bygger en bro mellan den nuvarande beprövade standarden och framtiden med 5G-teknik. Lifeline PTT-appen erbjuder ett brett utbud av unika funktioner och överlägsen ljudkvalitet.

Med Lifeline får man en gränsöverskridande plattform som inte är bunden till något nationellt system som begränsar internationellt samarbete. Användare kan röra sig fritt över landsgränser och ha kommunikation med andra blåljusorganisationer.


KontaktVad användarna söker

Utvecklad tillsammans med återkoppling och erfaranheter från Tetraanvändare med de mest krävande uppgifterna.