Laddar ...
DAMM TetraFlexDAMM TetraFlex

TETRA Infrastruktur

Infrastruktur från DAMM

Genom att fokusera enbart på marknaden för privat mobilkommunikation
går DAMM helhjärtat in för att göra TETRA-kommunikation lätt att implementera för kunder inom industri, handel och allmän säkerhet.

DAMM koncentrerar sig på kundens behov och på användbarhet, och resultatet är den mest skalbara, flexibla och användarvänliga
TETRA-infrastrukturen på marknaden.

TetraFlex®: skräddarsytt för framtiden

DAMMs TetraFlex®-system är konstruerat för alla användare, från små industrier till storskaliga verksamhetskritiska användningsområden.
Med denna lösning får du snabb och flexibel digital radiokommunikation med massor av funktioner. Systemet levereras komplett med basstationer för inom- eller utomhusplacering samt integrerade programvarufunktioner, och det kan enkelt utökas om dina krav skulle förändras. Från nätplanering till installation och drift erbjuder TetraFlex® den mest användarvänliga, flexibla och kostnadseffektiva TETRA-infrastrukturen på marknaden.

IP-baserat till 100 procent

Den helt IP-baserade tekniken ger dig total flexibilitet vad gäller nätets arkitektur. Alla nätkomponenter, inklusive basstationer,  kommunikationscentraler, funktioner för nätverkshantering och externa gateways ansluts in i infrastrukturen. Det behövs ingen central växel
i systemet. Och tillsammans med den smarta TetraFlex® programvaran blir det en smal sak att utöka nätet tack vare att du kan göra konfigureringen själv, detta även är nätet är i drift.

Gränssnitt för applikationsprogram (API)

TetraFlex® har ett Windows-baserat API som underlättar applikationsutveckling
och kompatibilitet med tredjepartsprodukter. Det kan exempelvis röra sig om lösningar för larmcentraler eller avancerade dispatchers med kartstöd.

Infrastruktur från Sepura

Sepura är en global ledare inom Tetraprodukter, med över en miljon radioapparater utplacerade i mer än 100 länder. Sepuras infrastruktur för Tetra ger utmärkt täckning, säkerhet och tillförlitlighet i en plattform avsedd för ett effektivt genomförande och kostnadseffektiv skalbarhet.

Sepuras breda utbud av basstationer, fasta och portabla, är byggda för att arbeta i utmanande förhållanden och levererar den bästa prestandan i varje operativt scenario, inomhus eller utomhus. Sepura Network Management System (NMS) förvaltar och driver nätinfrastrukturen över Tetra och/eller LTE-radiotekniker.

MBS utomhusbasstation

Prisvärd basstation för vägg eller utomhusmontage som passar de flesta kunderna. 2 st Basstationen kan kopplas ihop för att få 2 kanaler på en site. Behöver ingen extra enhet för att köras som en singlesite basstation.

LTE utomhusbasstation

Sepura har också en LTE-basstation som kan integreras tillsammans i ett Tetranätverk för en utökad datakapacitet. Använder samma kontroller för systemet som andra Sepura System-produkter.

Nebula inomhusbasstation

Högeffektiv och flexibel systemlösning baserad på inomhusbasstationer som klarar upp till 75 Watts uteffekt. Klarar trippel diversitet för en ökad täckning av basstationen och är 100% IP-baserad i både signalering och talkommunikation.

DBS portabel basstation

Basstation i ett kompakt format för att enkelt kunna transporteras. Systemet är
komplett i ett rack och kan kopplas ihop med ytterligare 4 basstationer på en site.