Laddar ...

ProEquip PRO-BT Interceptor med Bluetooth

Interceptor är en unik monofon med 2 Bluetooth-länkar för att simultant kunna hantera 2 enheter och med dubbla PTT knappar.

Artikelnummer:
30512
| Garantitid: 12 månader

Interceptor med dubbla Bluetooth®länkar

Interceptor är den första i sitt slag på marknaden och erbjuder användaren både trådlös kapacitet med dubbla Bluetooth®-länkar och 2 PTT-knappar. På enheten sitter en högpresterande riktad mikroså att användaren kan röra sig fritt utan att offra klart ljud och kvalitet. Interceptor Bluetooth®-mikrofon levererar robusthet och stabil prestanda med 20 + timmars taltid, 128-bitars Bluetooth®-kryptering och är utrustad med en 3,5 mm honkontakt för mångsidig användande.

Lyssna på 2 enheter samtidigt

Lyssna på dubbla ljud från två parade Bluetooth®-enheter samtidigt. Kommunicera till två olika samtalsgrupper med 2 separata PTT knappar. Med Interceptorn kan du få två inkommande samtal samtidigt vare sig det är från en radio eller en smartphone. Endast användaren kan höra konversationen från båda samtidigt. De inkommande samtalen från de två källorna är helt separerade och kan inte lyssna på varandra, inget informationsläckage.

Dual Link

Interceptor kan kopplas ihop till två Bluetooth®-enheter samtidigt. Anslut med följande dubbla länkpar:

  • Två radioapparater med Bluetooth®-stöd
  • En smartphone och en tvåvägsradio med Bluetooth®-stöd
  • Två smartphones
  • Två Interceptor till varandra

Dubbla PTT-knappar

Para ihop en Interceptor med två radioapparater och med dubbla PTT-knappar kan användaren styra sina två radioapparater enkelt. Dessutom kan primära PTT och sekundär PTT växlas så att användaren kan prioritera vilken radio som styrs med vilken PTT.

Klart och tydligt ljud

Interceptorn har en automatisk volymjustering som dämpar vindbrus, buller eller höga omgivande ljudnivåer. Dessutom kan användaren ställa in oberoende av varandra volymen för både radioenheterna separat.

Nyckelfunktioner

  • Två radioapparater med Bluetooth®-stöd
  • En smartphone och en tvåvägsradio med Bluetooth®-stöd
  • Två smartphones
  • Två Interceptor till varandra
Specifikation
Material Plast
Bluetooth® Ja
Bluetooth®profil A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Bluetooth®version Bluetooth® 3.0
Anslutning/Kontakt Bluetooth
Artikelgrupp Monofon
Produkttyp Monofoner
Click to see the full description online