Laddar ...

3M PELTOR MT20H682FB-02 SV ComTac XPI, Hjässbygel, Svart

3M™ PELTOR™ ComTac™ XPI Headset har en nivåberoende funktion och dämpar omgivande buller med upp till 28 dB. Headsetet sitter bekvämt tillsammans med övrig skyddsutrustning och har vikbar hjässbygel för smidig förvaring och transport.

Headsetet levereras med:

2 st AAA batterier och användarinstruktion.

 


Skydda din hörsel mot skadliga bullernivåer, förbättra situationsmedvetenheten och kommunicera tydligt med dina arbetskamrater i bullriga miljöer med 3M™ PELTOR™ ComTac™ XPI Headset. Headsetet passar perfekt i de tuffa miljöer som exempelvis poliser och räddningspersonal jobbar inom och där mycket hög prestanda är av yttersta vikt. Vårt svarta headset dämpar omgivande buller med upp till 28 dB. Det kan bekvämt kombineras med övrig skyddsutrustning och har en nivåberoende funktion som förbättrar möjligheterna att vara medveten om vad som händer omkring dig.

Tack vare tvåvägskommunikation kan du enklare samarbeta med resten av teamet. Plug and play-teknik gör att headsetet är redo att användas omedelbart. Det fristående systemet med dubbla hörlurar möjliggör genomkoppling och kan ansluta till en extern radiosignal. Elektroniken är helt omsluten av headsetets hölje, så det behövs ingen separat kontroll, programvara eller extern strömkälla, vilket innebär att du bibehåller skyddet även vid strömavbrott.

Det särskilda läget för användning med hörselproppar gör att du bibehåller situationsmedvetenheten, och för att spara ström stängs headsetet automatiskt av när det inte används. Det har vikbar hjässbygel för smidig förvaring och transport. Testade enligt tillämpliga delar av MIL-STD-810G och EMC-MIL-STD-461F.

Nyckelfunktioner

  • Headset för hörselskydd i tuffa miljöer.
  • Nivåberoende funktion för situationsmedvetenhet.
  • Utformade för kompatibilitet med hjälmar, skyddsvästar och annan utrustning.
  • Dämpar omgivande buller med upp till 28 dB.
  • Kan användas som kommunikationsradio.
  • Plug and play gör att de går att använda omedelbart.
  • Inget behov av någon extern radiokontroll, programvara eller extern strömkälla.
  • Vikbar hjässbygel för smidig förvaring och transport.
  • Svart färg
Specifikation
Färg Svart
Material Plast, Stål
Typ av headset Hjässbygel
Typ av öronmussla Hörlurskåpor
Drifttid (h) 200
Temperaturområde -40°C - +55°C
Produkttyp Tillbehör
Anslutning/Kontakt Nexus BIG
Artikelgrupp Headset
Click to see the full description online