Laddar ...

Phonak ComCom med 2,5 mm kontakt (utan öronsnäcka)

ComCom är det ultimata headsetet för total rörelsefrihet, båda händerna fria att arbeta med.  Den brusreducerande mikrofon ger klar och tydlig talöverföring.

Levereras utan öronsnäcka, beställs separat. 

Har en 2,5 mm kontakt för ansluta till någon av våra PTT-lösningar.


Om Phonak

Phonak Communications är en världsledande tillverkare av miniatyriserade trådlösa kommunikationssystem och intelligenta hörselskydd. Deras lösningar används över hela världen i så skilda områden som säkerhet, radio, tung industri och media.

ComCom- lösningen för kommunikation i bullriga miljöer

Northcom har tillsammans med personal ur Brandförsvar/Räddningstjänst konstruerat ett nytt radiotillbehör som kan användas för all verksamhet inom alla områden. Headsetet ”ComCom” designades från början åt FIFA, för att underlätta kommunikationen mellan fotbollsdomare och linjemän. Idag använder de flesta domare inom många sporter samma headset.

ComCom ansluts till en adapter med mottagare för trådlösa PTT-knappar. Det innebär att kabeln kan bäras dold och skyddad under arbetskläder. Endast de trådlösa PTT-knapparna exponeras. Sändning från radion kan ske med radions egna PTT eller från någon av de trådlösa PTT-knapparna.

Specifikation
Produkttyp Tillbehör
Anslutning/Kontakt 2.5 mm L-kontakt
Artikelgrupp Headset
Click to see the full description online