Laddar ...

Phonak Profilo Nano brun

Profilo Nano är världens minsta störningsfria (elektro magnetical interferences) öronmussla. Öronmusslan är brun till färgen och är den mint synliga av beige och brun för de flesta öron.

Profilo-mottagare är exklusivt kompatibla med Profilo nackslingor.

Öronsnäckan levereras med:

Softbox neopren svart, 6 stycken batterier av storlek 10, Cerumex set (vaxfilter) och  3 st bomullstops.


Profilosystemet består av en speciell nackslinga och en profilo hörsnäcka som båda är baserade på den nya transduktorteknologin. Till skillnad från konventionella system sänder profiloslingan talsignalen som kommer från den professionella radion på en mycket högre frekvens än de vanliga vanliga basbandsljudfrekvenserna.

Profilo-hörluren tar upp frekvenserna som sänds ut av slingan och transponerar dem ner till den hörbara domänen igen. Hörsnäckan innehåller ett mycket kraftfullt Digital Signal Processing-chip som utför komplexa uppgifter som automatisk förstärkningskontroll, loudness-begränsning och mjuk squelch snabbt och effektivt.

Genom att sända på mycket högre frekvenser är kommunikationssystemet immunt mot elektromagnetiska störningar. Med andra ord: profilo är den enda "Covert"-lösningen med EMI-skydd.

Specifikation
Produkttyp Tillbehör
Artikelgrupp Öronmussla
Click to see the full description online