Laddar ...

Phonak FreeCom IC-7000 MC Headset, binder, exkl. eShells/ansl.kabel

Headset med bullerdämpad mikrofon och aktiva högtalare för förstärkning av omgivningsljud. För att erhålla godkända hörselskydd krävs att formgjutna proppar används. De aktiva mikrofonerna på högtalarena drivs av ett AAA batteri. På boxen finns volymknappar för att ställa in önskad volym.
Artikelnummer:
72377
| Garantitid: 12 månader

Beskrivning

Headset med bullerdämpande mikrofoner och aktiva mikrofoner för förstärkning av omgivningsljud. Godkända hörselskydd om formgjutna proppar används.

4 polig Nexus kontakt.

Om Phonak

Phonak Communications är en världsledande tillverkare av miniatyriserade trådlösa kommunikationssystem och intelligenta hörselskydd. Deras lösningar används över hela världen i så skilda områden som säkerhet, radio, tung industri och media.

ComCom- lösningen för kommunikation i bullriga miljöer

SRSAB har tillsammans med personal ur Brandförsvar/Räddningstjänst konstruerat ett nytt radiotillbehör som kan användas för all verksamhet inom alla områden. Headsetet ”ComCom” designades från början åt FIFA, för att underlätta kommunikationen mellan fotbollsdomare och linjemän. Idag använder de flesta domare inom många sporter samma headset. ComCom ansluts till en adapter med mottagare för trådlösa PTT-knappar. Det innebär att kabeln kan bäras dold och skyddad under arbetskläder. Endast de trådlösa PTT-knapparna exponeras. Sändning från radion kan ske med radions egna PTT eller från någon av de trådlösa PTT-knapparna.

Specifikation
Temperaturområde -25ºC to +55ºC
Produkttyp Tillbehör
Artikelgrupp Headset