Laddar ...

Icom MA-500TR AIS-sändare

MA-500TR är en kompakt, vattentät klass B AIS-transponder som aktivt informerar andra fartyg om din exakta position. MA-500TR är bestyckad med en ”dual channel”-mottagare som låter användaren ta emot AIS-information (både klass A och klass B AIS-signaler) på två kanaler samtidigt. Denna information visas i realtid på den stora, lättlästa och bakgrundsbelysta displayen.

Artikelnummer:
80119
| Garantitid: 12 månader

Kompakt storlek

Den kompakta storleken hos MA-500TR gör att den exempelvis kan vara installerad i styrhytten, sittbrunnen eller på en plats nära navigationsbordet. MA- 500TR har stora, bakgrundsbelysta knappar som gör den enkelt att hantera även under tuffa förhållanden.

Integreras med M505/M603

MA-500TR kan integreras med Icom IC-M505/M603 (Kräver mjukvaruuppdatering) vilket ger dig möjlighet att omedelbart sända enskilda DSC-anrop till ett specifikt fartyg utan att manuellt knappa in MMSI-numret. Mycket användbart i en stressig nödsituation.

NMEA 0183

Den utgående AIS-datan använder standardformatet NMEA 0183 och är kompatibelt för anslutning till de flesta radar, kartplotters eller navigationssystem.

Kollisionslarm

MA-500TR har ett flertal kollisionshanteringsfunktioner. Den beräknar och identifierar eventuella kollisionsrisker och ett larm varnar i god tid om fara skulle vara framme.

Nyckelfunktioner

  • Kompakt AIS-mottagare
  • Kompatibel med NMEA 0183 standarden
  • Kollisionslarm
  • Svensk manual
Specifikation
Färg Svart
Produkttyp Tillbehör
Artikelgrupp Mobilstation
Click to see the full description online