Lösningar.
Connectivity.

Laddar ...

Lösningar

Läs mer om hur några av våra kunder använder Peplinks-lösningar

Sveriges Radio

När Sveriges Radio eftersökte en produkt som kunde uppfylla deras krav landade valet på Peplink. Med hjälp av Pepwave MAX Transit Duo ute på fältet och Peplink Balance 2500 i SR:s datacenter har systemet kommit att fungera som det var tänkt.

Jönköpings Länstrafik

Jönköpings Länstrafik, JLT har förnyat sin bussflotta, och har i samband med detta upphandlat utrustning och abonnemang för att kunna erbjuda sina passagerare Wi-Fi via 4G ombord på bussarna.

Region Värmland

Vi har tillsammans med Atea installerat Peplinks MAX mobila routrar i samtliga utav ambulanssjukvårdens fordon. MAX Transit är mycket flexibel och kan använda flera olika WAN-anslutningar (4G, 3G, Wi-Fi) beroende på vad som är mest lämpligt för stunden.

Hälsonätet i Norge

Efter att ha genomfört en serie tester för att säkerställa optimal täckning, som uppfyller alla kravspecifikationer, beslutades att använda tillverkaren Peplinks kommunikationslösningar.

Clinton Marine Survey

När Clinton Marine Survey kontaktade oss berodde det på att de behövde smartare utrustning för dataöverföring. Behovet att överföra stora mängder data från hav till land gjorde att de använde flera tillgängliga anslutningar.

Lösningar med Peplink

SD-WAN - Bryggan mot 5G

Ett SD-WAN kan ge ökad prestanda och tillgänglighet till en mobilbaserad verksamhet som använder 4G-anslutning.

CloudCase

CloudCase är en kraftfull, robust Wi-Fi-lösning som levereras i en kapslad, portabel låda.

Robust uppkoppling till sjöss

Läs om hur det går att få en stabil uppkoppling till sjöss utan att förlita sig på satellitkommunikation som dessutom ger betydligt bättre bandbredd.

Peplink PDX Pelicase

PDX är en ”allt-i-ett”-väska för omedelbar och obrytbar mobil bredbandsanslutning. Behöver du en pålitlig bredbandslösning som fungerar i alla lägen är det här lösningen för dig.

Peplink UBR

Prisvärd obrytbar anslutning till din arbetsplats och hemmakontor. Peplink UBR LTE tillhandahåller en ”allt-i-ett”-WAN-lösning och är en färdigkonfigurerad ”plug-and-play”-enhet med data-SIM, redo att användas direkt!