Produkter.
Connectivity.

Laddar ...

Produkter

Peplinks SpeedFusion SD-WAN-routrar har distribuerats runt om i hela världen och hjälper tusentals kunder från olika branscher att öka bandbredden, förbättra Internet-tillförlitligheten och minska kostnaderna. Peplinks kompletta produktlinje innehåller modeller för företag i alla storlekar.

Peplinks breda lösningar av SD-WAN-produkter passar de flesta marknader som till exempel inom Public Safety, sjukvård och ambulans, broadcast, färjetrafik, kollektivtrafik med mera.

MAX TRANSIT PRO

Transit Pro är en uppgraderad version av Transit Duo med ett kompakt chassi, WiFi 6-teknik samt snabbare processor och uppgraderat minne. Detta gör den till en idealisk mobilrouter för dig som letar efter den mest pålitliga internetlösningen för mobil användning. I Transit Pro sitter det två CAT-7 modem. Genom att använda SIM-kort från olika operatörer i de olika modemen får användaren möjlighet att använda Peplinks smarta algoritmer för SD-WAN. Enkelt beskrivet innebär det en stabilare och mer pålitlig dataöverföring även när man är på resande fot och då förutsättningarna konstant förändras. Med WiFi 6 skapas en snabbare anslutning från din router till trådlöst anslutna enheter. Dessutom kan Transit Pro ansluta till ett befintligt trådlöst nätverk som klient och på så sätt använda ytterligare en anslutningsmöjlighet.


MAX TRANSIT PRO E

Transit Pro E är utrustad med två CAT-12 modem och fyra SIM-kortsplatser, två för varje modem för redundans vilket tillåter routern att ansluta till två olika mobiloperatörer samtidigt. Transit Pro E har tre dedikerade LAN-portar vilket möjliggör trådbundna enheter, och en inbyggd accesspunkt WiFi 5 för att ansluta trådlösa enheter.


MAX BR1

Peplink erbjuder en rad olika mobila routrar där MAX BR1 ger redundanta SIM-kortplatser med automatisk växling, likströms- eller terminalblockeffekt, avancerad GPS-spårning och fjärrhantering, allt packat i ett robust metallhölje.


MAX HD2 DOME

HD2 Dome tillhandahåller dubbelcellulär Bandwidth Bonding i en IP67-kapsling som har en minimal profil och ger maximal signal. Med sina två modem och fyra SIM-kort finns goda redundansmöjligheter. Kombinera HD2 Dome med SIM-injektorn och antalet SIM-kort kan ökas till tolv.


MAX HD4

MAX HD4 är en mobil router med fyra 4G-modem som ger enastående prestanda från alla anslutningar med hjälp av SpeedFusion Bandwidth Bonding och intelligent lastbalansering. Med fyra modem och redundanta SIM-portar kan man använda upp till fyra olika mobiloperatörer för högre bandbredd, bättre redundans och maximal täckning.


MAX HD4 MBX

HD4 MBX är den kraftfullaste mobila router som stöder upp till 8 SIM-kort, med plats för ytterligare 8 med SIM-injektorn (tillval). Med upp till 16 mobiltelefonleverantörer att ansluta till sig kommer täckning inte att vara ett problem. Utan andra tillval stöder HD4 MBX Gigabit LTE. För framtida tekniker har MBX en bytbar mobilmodul, så när du behöver uppgradera till 5G kan du byta din gamla mot en ny. MBX har också kapacitet på 2,5 Gbps genomströmning, vilket ger dig gott om bandbredd för Gigabit Ethernet, 5G eller annan framtida mobilteknik. 2,5 Gbps ger också dina trådbundna anslutningar gott om utrymme att arbeta i samarbete med trådlösa anslutningar och bygga nätverksförmåga och redundans för sömlös uppkoppling.


Peplink 5G

Med Peplinks 5G-lösningar får man en obruten anslutning var man än befinner sig vilket skapar helt nya förutsättning för kontakt och uppkoppling mellan människor världen över.


Täckning var du än befinner dig

Peplinks 5G-lösningar inkluderar även LTE-funktion som säkerställer att du förblir ansluten även när en 5G-signal inte är tillgänglig.

SpeedFusion Technology

Maximera potentialen för din 5G-anslutning med integrerad SpeedFusion- teknik.

Obruten anslutning med 5G

SpeedFusion tillåter användare att kombinera flera anslutningar för att bilda en punkt-till-punkt-länk vilket ger en mycket robust och trygg anslutning.

Maximera prestanda och tillförlitlighet

5G kan leverera snabbare nedladdnings-/uppladdningshastigheter, svar i realtid och förbättrad anslutning, vilket ger företag och konsumenter möjligheten att uppleva ny, innovativ teknik.

Autonom körning / teleoperation

5G autonom anslutning gör att fordon kan hålla kontakten vilket ökar säkerheten, effektiviteten på vägen och upplevelsen i bilen.

Kontorsanslutningar

Genom multi-WAN 5G-enheter kan Peplink tillhandahålla en effektiv fiber failover-länk till kontor, vilket eliminerar stillestånd.

Hälso- och sjukvård

5G-klara lösningar säkerställer en robust anslutning som hanteras centralt för kritiska branscher.


MAX BR1 Pro 5G

MAX BR1 finns nu även i en 5G version. BR1 Pro 5G har fått ny formfaktor på chassit och är utrustad med två CAT-20 5G modem samt WiFi 6 för stabilare och snabbare överföring. Det finns även två LAN portar för mer krävande enheter. BR1 PRO 5G har två SIM-kortsplatser för att man ska kunna montera SIM-kort från olika operatörer för redundans.


MAX BR2 Pro 5G

BR2 Pro 5G är en helt ny modell som har två CAT-20 5G modem samt WiFi 6 för stabilare och snabbare överföring. BR2 Pro 5G har dubbelt så många LAN-portar som BR1 Pro 5G vilket möjliggör anslutning av flera trådbundna enheter utan att behöva använda sig av en separat switch. Denna modell har även en serieport för direktanslutning mot t.ex. en Sepura SCG22 och LTE.


MBX Mini 5G

MBX Mini 5G är ett kraftpaket designat för användning av mobilt internet med hög kapacitet. MBX Mini 5G är med sin fläktlösa design optimal vid användning i tuffa miljöer. MBX Mini 5G är utrustad med två CAT-20 5G modem och levererar också WiFi 5 för att säkert ansluta dina trådlösa enheter. MBX Mini 5G kommer också med fyra 802.3at PoE-utgångar för att driva t.ex. kameror, IP-telefoner och accesspunkter. MBX Mini 5G har tre strömingångar vid behov av redundant strömförsörjning.