Nyheter

Gott nytt år önskar Northcom!

Laddar ...
Gott nytt år önskar Northcom!
Click here to view article online

Vi kan snart lägga 2021 till handlingarna. Även om pandemin nyligen återigen verkar ha vaknat till liv så har vi under året haft möjlighet att träffa många av er kunder i möten, mässor och andra sammanhang – det är något som vi verkligen sett fram emot. Vi har deltagit på drygt tiotalet mässor under hösten, allt från lokala mässor i Skandinavien till METS i Amsterdam, PMR Expo i Köln och CCW i Madrid. Mer information om dessa finns i Northcom News #2 2021.

Under hösten har Northcom också etablerat oss med en filial i södra Sverige. Lars Olsson, mångårig expert inom bl.a. utalarmering tillsammans en grupp kompetenta medarbetare kommer att jobba från vårt nya kontor i Sjöbo med utalarmering, inomhustäckning och installationer som specialitet. Genom satsningen hoppas vi kunna erbjuda en större närhet och snabbare responstid till kunder i södra Sverige.

Ett område som varit uppe till diskussion många gånger under året och som vi har arbetat mycket med är nästa generations blåljusteknik. Inom kort lanserar vi därför två intressanta produkter som både skyddar den investering som ni gjort i dagens TETRA-produkter och dessutom underlättar migrering till nästa generations blåljusnät.

Lifeline är en robust plattform för kritisk kommunikation, helt utvecklad i Europa, som använder 4G/5G-system. Den är framtagen med dagens Sepura-användare i fokus och har funktioner från TETRA-världen.

På hårdvarusidan kommer inom kort Sepura SCU3; en fordonsenhet som ger bredbandsfunktionalitet och expansionsmöjligheter i kombination med att många av existerande tillbehör kan användas. Du kan läsa mer om både Lifeline och SCU3 i Northcom News.

Under årets sista veckor har vi fått en utmärkelse som vi är extra stolta över. Det är vår norska verksamhet som har blivit utsedd till Gasellföretag – något som delas ut till de mest framgångsrika företagen som uppvisat en lönsam tillväxt och minst dubblerad omsättning på fyra år.

Sammanfattningsvis så vill jag tacka för förtroendet att få vara leverantör till er. Vår målsättning är att under 2022 fortsätta vara den ledande leverantören av säkra, robusta och innovativa kommunikationslösningar. Med önskan om en säker och trevlig jul och gott nytt år.

Kenneth Hübner
Chairman of the Board
Northcom

PS. Texten är ett utdrag med lite justeringar från Northcom News #2 2021 som kan läsas i sin helhet här. DS