Nyheter

IWCS är en ny agentur för lösningar i bullriga miljöer

Laddar ...
IWCS är en ny agentur för lösningar i bullriga miljöer
Click here to view article online

Ny agentur för vattentäta kommunikationslösningar till professionella användare i bullriga miljöer

Northcom och IWCS har nytt samarbetsavtal med IWCS produkter inom kommunikationslösningar till användare som kräver säker kommunikation i extrema arbetsområden och med högt ställda krav på robusthet.

IWCS produkter passar perfekt i Northcom sortiment och till våra kunder som har behov av kommunikation i dessa miljöer med höga ljudnivåer, vattentåligt minst IP67 (samma som många av våra radioterminaler) medhörning och trådlös intercom mellan många användare med bra räckvidd.

- Vi ser några självklara områden för IWCS produkter ex. relaterat till hav, försvaret och helikopterverksamheter, men även som intercom i blåljusfordon kommer bli perfekt med IWCS trådlösa system, säger Uno Zell.

IWCS trådlösa headset IriComm ger stora möjligheter ihop med Sepura och Icom VHF-radio.

- På IWCS vill vi arbeta med marknadsledande aktörer som i nära samarbete med kunderna kan leverera våra lösningar. Northcom är en stor aktör på svenska och nordiska marknaden, med egen teknisk kompentens och med fokus på att lösa kundernas behov, en idealisk partner. Det gläder mig att välkomna Northcom till vårt globala försäljningsnätverk och i nära samarbete för att stärka den svenska marknaden, säger Lars Haagh, VD för IWCS.

Har ni frågor kring trådlös kommunikation så kontakta Uno Zell eller Fredrik Granlund på Northcom, 054-670510. Vi kommer givetvis presentera IWCS fina lösningar på höstens aktiviteter.

Mer information om IWCS produkter och lösningar finns på www.iwcs.eu