Nyheter

Northcom samarbetar med Peplink och Starlink

Laddar ...
Northcom samarbetar med Peplink och Starlink
Click here to view article online

Northcom är stolta över att kunna tillkännage att vi nu är en auktoriserad Peplink & Starlink Solution Provider. Partnerskapet gör det möjligt för Northcom att erbjuda förbättrade lösningar för internetanslutning genom att integrera Peplinks SD-WAN-teknik med höghastighetsinternettjänster via satellit i låg omloppsbana (LEO) från Starlink. Detta initiativ syftar till att tillhandahålla tillförlitlig internetåtkomst för företag på utmanande platser.

Peplink, känd för sin patenterade teknik som säkerställer obrytbar anslutning, har nyligen tecknat ett avtal med SpaceX:s Starlink om att bli en auktoriserad teknikleverantör. Detta partnerskap utnyttjar styrkorna hos Starlink Flat High-Performance och Peplinks avancerade SD-WAN-routrar för att erbjuda en gemensam lösning som tillgodoser det kritiska behovet av tillförlitligt, snabbt och kostnadseffektivt internet globalt. "Vår kombinerade lösning ger alla företag tillgång till prisvärd, snabb och tillförlitlig Internetbandbredd över hela världen." säger Alex Chan, CEO och grundare av Peplink,

Northcom, känt för att leverera kritiska kommunikationslösningar över hela Norden, utökar sitt tjänsteutbud genom att införliva dessa teknologier. Denna förbättring förväntas stödja en mängd olika branscher, till exempel industri- och sjöfartsverksamhet, fjärrstyrda företag och energisektorer, genom att förbättra deras anslutningsmöjligheter.

"Som en pålitlig partner till Peplink och nu en stolt medlem av auktoriserade Peplink & Starlink Solution Providers, är vi exalterande över att utöka vår portfölj och erbjuda Starlinks (LEO) höghastighetslösningar integrerade med Peplinks SD-WAN-teknologier till våra kunder.  Den här satsningen ligger i linje med vårt åtagande att utnyttja den senaste tekniken för att möta kundernas krav på effektiva och tillförlitliga kommunikationslösningar, särskilt i avlägsna och krävande miljöer." säger Robin Blomquist, Group CTO på Northcom.

Om Northcom

Northcom är specialiserat på att tillhandahålla kritiska kommunikationslösningar i Norden. Northcom erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster som är utformade för att möta de unika kommunikationsbehoven inom olika sektorer, inklusive räddningstjänst, transport och energi. Northcom strävar efter att leverera innovativa och högkvalitativa lösningar som förbättrar kundernas verksamhet.

Om Peplink

Peplink utvecklar hård- och mjukvarulösningar som gör uppkopplingar tillförlitliga. Peplink erbjuder lösningar för alla typer av företag i några av de mest utmanande nätverksmiljöerna och hjälper tiotusentals kunder att förbättra tillförlitligheten på Internet, öka bandbredden och minska kostnaderna. Peplink är känt för sina SD-WAN-lösningar och erbjuder ett komplett sortiment av nätverksutrustning, mjukvarulösningar och tjänster som bygger på patenterad teknik för att möta behoven hos företag från småbutiker till stora företag.                   

Nedladdning media