Nyheter

CeoTronic - ny agentur hos Northcom

Laddar ...
CeoTronic - ny agentur hos Northcom
Click here to view article online

Vi har nu på Northcom startat att sälja och marknadsföra det Tyska High-End märket CeoTronics. CeoTronics har utvecklat och producerat innovativa produkter i mer än 30 år och med fokus på kommunikationssystem för krävande miljöförhållanden.

De är en ledande leverantör av lösningar för terminaler i digitala radionätverk samt högkvalitativa kommunikationsheadset och system för professionell användning. Kommunikationssystem från CeoTronics kan hjälpa dig i besvärliga miljöer att upprätthålla en gott skydd även i de mest skadliga miljöförhållandena och samtidigt kunna kommunicera med varandra.

Den ekonomiska balansen för en investering beror på nyttan och av kostnaderna för en produkt under hela livslängden. Kostnaden för en produkt påverkas av själva inköpspriset och särskilt av kvaliteten. Ingen kund kan lägga upp långa eller frekventa produktbortfall, kostnader för konstant reparation eller till och med olyckor till följd av att ett kommunikationssystem misslyckats. Kunder med höga krav uppskattar den funktionella säkerheten, hållbarheten och den höga ekonomiska effektiviteten hos CeoTronics produkter, som aldrig är billiga men alltid valuta för pengarna.