Nyheter

Northcom går med i Nokia Global Partner Program

Laddar ...
Northcom går med i Nokia Global Partner Program
Click here to view article online

PRESSRELEASE

Idag meddelar Northcom att vi har tecknat ett Direct Reseller Partner Agreement med Nokia. Som ett resultat av detta partnerskap kommer Northcom att marknadsföra, distribuera och tillhandahålla Nokias toppmoderna private wireless och andra nätverkslösningar, samt tillhandahålla affärskritiska produkter och tjänster till utvalda branscher, bland annat public safety hamnar, gruvindustri, transportföretag, med flera.

Northcom, CTO, Robin Blomquist: "Tillsammans med Nokia kommer vi att leverera ledande private wireless lösningar och andra nätverkslösningar som möjliggör kritisk kommunikation för ett bättre och säkrare samhälle i hela Norden. Vi är glada och inspirerade över att leverera och distribuera Industry 4.0-teknik som 4.9G LTE och 5G Radio Access Network teknik som enkelt kan skalas och är utvecklad för att möta framtida behov."

Stephane Haulbert, Nokia Head of Enterprise Partner Sales i Europa säger: "Nokia har utökat sin expertis till mer än 485 private wireless kunder över hela världen inom en rad olika sektorer och har pekats ut av en rad branschanalytiker som den ledande leverantören av private wireless lösningar över hela världen. Nokias Global Partner Program är en central del av vår säljkår – och stärker vår primära väg till marknaden för att skapa affärsmöjligheter för företag och myndigheter inom offentlig sektor. Vi är glada att välkomna Northcom, den nordiska ledaren inom TETRA, till ett partnerskap för att hjälpa till att driva ny tillväxt och utveckla nya kundrelationer inom ett brett spektrum av branscher.”

Om Northcom

Northcom är ett nordiskt företag, fokuserat på att leverera affärskritiska lösningar. Northcom bidrar till att transformera industristandarder med komplexa digitala lösningar inom TETRA, DMR, IP/LTE samt integrerade lösningar. Vi är också en betydande aktör inom trådlös kommunikation genom 4G/5G-mobilnätstjänster. Northcom har en stark produktportfölj och vi erbjuder säkerhet och anslutning som sömlöst integreras med våra kunders dagliga arbetsuppgifter. Vårt mål är att leverera lösningar som fungerar över olika teknologier och branscher. Vi garanterar högsta grad av säkerhet och upptid, As-a-Service. Northcom – When Communication Matters.

Om Nokia

På Nokia skapar vi teknologi som hjälper världen att agera tillsammans. Som en pålitlig partner för kritiska nätverk är vi engagerade i innovation och tekniskt ledarskap över mobila, fasta och molnnätverk. Vi skapar värde med fokus på långsiktig forskning ledd av prisbelönta Nokia Bell Labs.
Genom att följa de högsta standarderna för integritet och säkerhet hjälper vi till att bygga det som behövs för en mer produktiv, hållbar och inkluderande värld.

Material för nedladdning

Pressrelease SE: https://cloud.northcom.se/s/GkRgxDk9PRH5nC9  (samma som denna text)
Presselease ENG: https://cloud.northcom.se/s/5ARNipnqaEBmHdF
Bildmaterial: https://cloud.northcom.se/s/XQDA652pTtcE9bE

Northcomkontakt

För affärsförfrågningar eller frågor vänligen kontakta Northcom på:

Robin Blomquist, CTO
Mobil: +46 72 303 00 00
E-post: robin.blomquist@northcom.se

Mediakontakter

Nokia Communications
E-post: press.services@nokia.com